• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. april 2010 - Opel

Vind en Opel Ampera

Opel inviterer til konkurrence i sparekørsel. Præmie: En Opel Ampera hybridbil.

Hovedpræmien i Opels spare-konkurrence er en Opel Ampera. Hovedpræmien i Opels spare-konkurrence er en Opel Ampera.

Opel
Vind en Opel Ampera
København og Malmø lægger i juli måned asfalt til finalen i en europæisk konkurrence udskrevet af Opel om at køre længst på literen. Hovedpræmien er en Opel Ampera hybridbil.
Deltagere fra hele Europa vil dyste om at køre længst på literen i en af Opels ecoFLEX modeller. Deltagerne kvalificerer sig ved at svare på ti spørgsmål på internettet og efterfølgende gennemføre et kørespil på internettet på kortest mulig tid. De bedste inviteres så til København for at deltage i finalen, der afvikles ved kørsel i brændstofbesparende Opel ecoFLEX modeller, hvor Corsa med sine 27 km/l ved blandet kørsel er den mest økonomiske.  

Alle kan tilmelde sig online delene af konkurrencen på adressen www.ecoflex-experience.com eller opel.dk, hvor der er link til konkurrencens hjemmeside.

Opel Ampera kan køre 60 km, før den kræver opladning

Opel Ampera er en elbil med en lille forbrændingsmotor. Ampera kan køre 60 kilometer med strøm fra batteriet alene, og når batteriet er fladt, starter forbrændingsmotoren automatisk med at producere strøm til elmotoren, så man kan fortsætte turen uden at skulle vente på, at batterierne lader op. Opel Ampera kommer på gaden i Tyskland næste år.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.