• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. april 2010 - EkstraBladet.dk

Farvel til Dodge Viper

Særudgave af Dodge Viper skal produceres i serie på kun 50 styk.

Dodge Viper kommer i en limited edition-udgave Dodge Viper kommer i en limited edition-udgave

EkstraBladet.dk
Farvel til Viper
Som et sidste farvel til den udgående Viper, har amerikanske GM introduceret flere specialmodeller for at mindes den store V10’er.
Men nu skulle den sidste specialversion være på trapperne begrænset til kun 50 biler under navnet Final Edition, skriver EkstraBladet.dk.
Den sidste udgave kommer i både Coupe (20), Roadster (18) og ACR (12). De vil alle have samme grafitbemaling med en rød stribe langs karrossen.
Indendørs er interiøret sort med røde detaljer, og en nummereret plade på instrumentbordet fortæller, hvilken af de sidste 50 biler, køberen har været heldig at få fingre i. Selv gulvmåtterne har Final Edition-logo.
Under den ekstremt lange motorhjelm ligger den lige så ekstreme 8,4 liters V10’er med 600 hestekræfter. Det giver en accelerationstid fra 0-100 på under 4 sekunder og en topfart på 325 kilometer i timen.

Produktionen af Final Edition starter til sommer.


Kilde: ekstrabladet.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.