• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. april 2010 - SEAT DANMARK

Danskerne vil køre miljøvenligt

4.000 bilejere har allerede taget SEATs miljøtest

SEAT har en hel serie af biler med den miljøvenlige Ecomotive teknologi og vil fortsætte med at udfordre billister i ældre biler. SEAT har en hel serie af biler med den miljøvenlige Ecomotive teknologi og vil fortsætte med at udfordre billister i ældre biler.

SEAT 
Stor interesse for miljøtest
Den 29. marts introducerede SEAT et website, hvor danske bilejere kunne teste deres bil op mod diverse modeller. Her knap tre uger efter launch er testen allerede gennemført af over 4.000 brugere

Del af kampagne
Testen er del af kampagnen Næsten Uskyldig, hvor formålet bl.a. er at give danske forbrugere svar på de spørgsmål, der ofte stilles, når det handler om at finde den bil, som kører længst på literen. Den store tilslutning på blot tre uger viser, ifølge SEAT direktør Jesper Stoltenberg-Mathiesen, at rigtig mange danskere har brug for hjælp til at navigere i junglen af miljøargumenter.

"Det er fantastisk, at så mange danskere allerede har testet deres biler. Det viser, at interessen for at køre mere miljøvenligt er stor, og at rigtig mange forbrugere har brug for et hurtigt overblik over mere miljøvenlige alternativer til deres nuværende køretøj", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Besparelser for miljø og pengepung
Hvis alle 4.000 testbrugere skiftede deres bil ud efter testen, ville der i alt blive sparet: 4.697.624 liter brændstof, 10.720.290 kg CO2 og 50.226.716 kr.

Bilister i ældre biler skal udfordres
SEAT har en hel serie af biler med den miljøvenlige Ecomotive teknologi, og med de mere end 4000 tests fra hjemmesiden overvejer Jesper Stoltenberg-Mathiesen allerede nu, hvad det næste træk skal være for at udfordre bilister i ældre biler. Jesper Stoltenberg-Mathiesen blander sig i den alle stedsværende debat omkring at ” køre grønt”, fordi han mener, at begrebet kan forstås på mere end en måde. 

"Jeg er godt klar over, at der kan være enkelte andre biler, som kan matche, og måske endda slå, vores Ecomotive modeller i kapløbet om at komme længst på literen. Men budskabet er lige så meget, at du både kan køre rigtigt langt på literen og samtidig bevare køreglæden, og det er ligeså vigtigt for den moderne bilkøber", siger SEAT-direktøren.
 
Tag testen på  www.ecomotive.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.