• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. april 2010 - Avis

Avis styrker biludlejning

Avis Biludlejning introducerer et nyt franchise-koncept i Danmark

Avis Biludlejning starter nyt franchisekoncept i 29 byer. Avis Biludlejning starter nyt franchisekoncept i 29 byer.

Avis
Nyt franchise-koncept
Avis Biludlejning introducerer et nyt franchise-koncept i Danmark, som giver mulighed for, at
Avis vil blive repræsenteret i både større og mindre byer i Danmark. Avis franchise-konceptet har stor succes i Europa - eksempelvis er ca. halvdelen af alle Avis-stationerne i Sverige og Norge franchisetagere.”

McDonald's-løsning
”Franchise kan sidestilles med løsninger, som man fx kender fra McDonald’s. Vi kan hjælpe vores franchisetagere, da de kan trække på vores centrale salgs- og marketingafdeling i Danmark, vores callcenter, IT-løsninger osv.,” siger landechef for Avis Biludlejning i Danmark, Philip Schack.

Til alle som ønsker biludlejning
Franhisetagere hos Avis Biludlejning kan være eksisterende biludlejere, som ønsker et stærkt varemærke bag sig, en bilforhandler, tankstation, dækforhandler eller lignende, der kan opnå synergier ved også at tilbyde biludlejning, eller en driftig Avis-medarbejder, der vil åbne egen forretning.

Første Avis-franchise åbner 1. maj i Thisted
Den første Avis-franchise åbner i Thisted allerede 1 maj. Efter 20 års godt samarbejde med Avis, indgår Thisted Motor Company, ejet af Kurt Holm, nu en ny franchiseaftale med Avis og dækker fremover hele Thy- og Mors-området. ”Jeg har været utrolig glad for det samarbejde, der gennem årene har været med Avis, og har derfor set det som en god mulighed for at opdyrke biludlejningsmulighederne yderligere”, siger Kurt Holm.

Avis satser på store og mellemstore byer
Samtidig med introduktionen af det nye Avis franchisekoncept i Danmark samler Avis sig i 29 større udlejningsstationer landet over.
”Med 29 stationer kommer vi nærmere et af vores mål, at være repræsenteret i alle store og mellemstore byer i Danmark”, siger Philip Schack.

Fra 41 til 29 stationer
De 29 større stationer med flere biler betyder, at Avis lukker 12 af sine i dag 41 udlejningsstationer i Danmark. De Avis stationer, der lukker 1. maj, er: Ballerup, Glostrup, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hørsholm, Køge, Næstved, Randers, Roskilde Lufthavn, Silkeborg
og Vejle. Det er planen, at Avis starter franchisekonceptet op i disse byer.

Avis tilbyder stadig langtidslejeløsning
Idet Avis på nuværende tidspunkt har valgt at fokusere på biludlejningsforretningen, vil aktiviteterne i Avis Leasing ikke blive udvidet.
Avis tilbyder dog fortsat den fleksible langtidslejeløsning - Avis Mini-Lease.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.