• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. juni 2010 - Peugeot

Sommerklar med Peugeot

En god ferie starter med en bil i topform

Sommertjekket giver ikke et stempel i servicebogen, men minimerer til gengæld risikoen for uventede og ubehagelige overraskelser på ferien. Sommertjekket giver ikke et stempel i servicebogen, men minimerer til gengæld risikoen for uventede og ubehagelige overraskelser på ferien.

Peugeot 
Peugeot fejrer 200 års jubilæum
Sommerkampagnen er skudt i gang, og Peugeot fejrer på den måde sit 200 års jubilæum med tilbud og gode priser på bl.a. sommerservice, alufælge og komfortudstyr. Med et AC-/klimaeftersyn eller en desinficering af AC-anlægget og kabinen får bilens indeklima et frisk pust og nyt liv, så Peugeot-ejerne kan nyde sommeren og tage på ferie med ro i sindet.

Et frisk sommerpust til kabinen til jubilæumspris
Airconditionanlægget i bilen holder kabinen kølig på varme sommerdage og det indbyggede filter forhindrer støv, pollen og udstødningspartikler i at trænge ind i kabinen via ventilationssystemet. Det giver ekstra komfort for fører og passagerer, både på de lange ferieture og i hverdagen.

AC- og kabinedesinficering til 398 kr.
Men det er vigtigt at holde AC-anlægget rent og få renset det jævnligt, for støv og kondensvand kan medføre vækst af bakterier, skimmel og mikroorganismer i anlægget. Det kan give gener i form af ubehagelig lugt i kabinen og i yderste konsekvens også allergiske reaktioner som øjenirritation og luftvejsgener. Derfor tilbyder Peugeot en AC- og kabinedesinficering til en jubilæumspris på 398 kr. Den indbefatter kontrol af pollenfilteret og desinficering af blæseren og varmeenheden. Dette giver ikke blot et frisk og langtidsholdbart indeklima, men forlænger desuden AC-anlæggets effektivitet og levetid.

AC/klimaeftersyn til 1298 kr.
AC-/klimaanlægget taber ubemærket mellem 10 -20 % kølemiddel om året, og dette resulterer i en forringelse af køleevnen og holdbarheden med tiden. Et regelmæssigt AC/klimaeftersyn kan forebygge dette og Peugeot tilbyder således et omfattende tjek, der bl.a. indbefatter grundig funktionskontrol af airconditionanlægget, kontrol af pollenfilter, visuel kontrol af rør og slanger, tømning og rensning af kølemiddel, påfyldning af den korrekte mængde kølemiddel og lækagesøgning, hvis nødvendigt. AC/klimaeftersyn fås i anledningen af 200 års jubilæet til 1298 kr.

Peugeot sommertjek til 248 kr. sikrer en bil i topform
Med et sommertjek på et autoriseret Peugeot-værksted kan ferien begynde med en bil, der er i topform til lange ture sydpå eller en tur til nærmeste strand. Peugeots veluddannede mekanikere gennemgår bilen fra A-Z og tjekker diverse sliddele og væskebeholdninger. Det betyder bl.a. kontrol af: Motorolie og motoroliestand, udstødning og ophæng, dæktryk og dækmønster, bremse- og servovæskeniveau, pollen- og luftfilter, kilerem og eventuel anhængertræk samt visuel kontrol af bremseskiver for og bag.

Originalt Peugeot tilbehør opgraderer bilens komfort og stil
Peugeots originale tilbehør er udviklet i Peugeots design – og testcenter, og det giver garanti både for sikkerhed og et stilfuldt design, der matcher bilen. Det komplette tilbehørsprogram giver mulighed for, at man kan customize sin Peugeot og give den sit helt eget personlige præg og opgradere med yderligere komfortudstyr. Alt originalt tilbehør testes i Peugeots udviklingscenter og har alle godkendelser fra EU og TÜV eller er DS mærket.

Sommertilbehør til jubilæumspriser
Peugeot fejrer sine 200 år med anvendeligt sommertilbehør til jubilæumspriser. Eksempelvis fås en original Peugeot tagboks til 2.995 kr. Den giver 380 ekstra liters rummelighed til sommertøj og badedyr, når bilens bagagerum allerede er fyldt op. Når tørsten melder sig i køen på de sydlandske motorveje, vil hele familien glæde sig over Peugeots termo/køleboks, der kan holde temperaturen nede på 6 grader og dermed sikre kolde vand til alle. Den fås fra 998 kr.
Går turen til det danske sommerland, tilbyder Peugeot plads til cyklerne med for eksempel en cykelholder til 2 cykler til en pris på 495 kr.

Alle tilbuddene på tilbehør og sommerservice gælder indtil den 30. juni 2010.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.