• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. juni 2010 - De Danske Bilimportører

Stærkt bilsalg i maj

2010 tegner godt efter stigning på 38 pct. i salget af nye personbiler.

Volvo V50 DRIVe er en af de biler, der solgte godt i maj. Volvo V50 DRIVe er en af de biler, der solgte godt i maj.

De Danske Bilimportører
Fremgang på 38 pct.
Der var en markant fremgang i personbilssalget i maj sammenlignet med samme måned sidste år. 38 procents fremgang viser et fortsat stærkere marked, der igennem foråret måned for måned er blevet mere robust. 
”En vækst i personbilssalget på tæt ved 40 procent i maj, er et meget stærk udvikling og viser et næste bilmarked, der nu er tæt på perioden før krisen. Det er samtidig tydeligt, at markedet også på andre måder er under forandring. Det er vort indtryk, at en stor del af væksten drives af leasing, som i stigende grad er blevet den foretrukne måde at købe ny bil på, for private såvel som virksomheder. Overordnet set er det dog især de private bilkøbere, der er med til at drive markedet fremad. Mange familier udskød købet under krisen, men man er nu igen klar til at investere i en ny bil, hvilket afspejler sig i en pæn stigning i salget af typiske familiebiler, siger Bent Mikkelsen, administrerende direktør hos De Danske Bilimportører.

Nu fremgang i 7 måneder i træk
”Med fremgang 7 måneder i træk er der ved at være tale om en langvarig og stabil udvikling og med baggrund i maj måneds endog meget flotte tal, er der grund til at se optimistisk på resten af 2010. Fortsat høje brændstofpriser, et stort transportbehov samt en ledighed, der igen er på vej ned, trækker alt sammen i retning af en fornuftig udvikling, selvom vækstraterne nok bliver lidt mere beskedne end dem vi har oplevet i maj, siger Bent Mikkelsen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.