• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. juni 2010 - Renault

Renault Scenic til tops

Renault Scenic er den bedst sælgende MPV lige nu.

Renault Scenic Renault Scenic

Renault
Renault på 1. pladsen
Renaulr Scenic har i år været den bedst sælgende MPV i Danmark, og hos Renault i Danmark er man ikke vant til førstepladser i salgsstatistikkerne. Desto større er glæden over det fine resultat.
Kikker man på Scenic og Grand Scenic -  en biltype Renault faktisk selv opfandt tilbage i midten af 1990’erne - er der masser af fokus fra bilkøberne.
I alt er der fra den 1. januar 2010 og frem til og med den 31. maj solgt i alt 726 styk Scenic/Grand Scenic, mens de mest oplagte konkurrenter, Citroën C4 Picasso og Grand Picasso, i alt har solgt 682 styks. På 3. pladsen finder man Ford C-Max med 622 styks.

Kæmpefremgang for Scenic i 2010

For Renault har introduktionen af Renault Scenic og Grand Scenic været væsentlig i bestræbelserne på at vinde yderligere markedsandele. Sidste år ved samme tid udgjorde salget af Grand Scenic i MPV-segmentet således kun 0,7 procent, mens det i år udgør hele 9,2 procent. Dermed er Scenic/Grand Scenic en væsentlig årsag til, at Renaults markedsandel nu er over 3 procent, mod omkring 2,3 procent samme tid sidste år.

Renault vil op på en markedsandel på 4 pct.

”"Der er ingen tvivl om, at Scenic/Grand Scenic er den mest eftertragtede Renault model vi har. Kombinationen af en meget attraktiv pris og et produkt, der kvalitetsmæssigt er helt i top, har skabt den succes som bilen berettiger til. Men vi kan heldigvis mærke en stigende interesse for andre modeller end Scenic. Renault Clio, der hos vore svenske naboer er den mest solgte bil i segmentet, er vi først nu for alvor er ved at få gang i. På samme måde håber vi at prisnedsættelsen på Renault Twingo til 99.900 kroner skaber langt større efterspørgsel, for vores ambition er helt klart, at vi skal opnå en markedsandel på knap 4 procent inden årets udgang"”, siger direktør i Renault Danmark Henrik Bang.

Link: Brugte Renault Grand Scenic I
Link: Brugte Renault Grand Scenic II
Link: Brugte Renault Grand Scenic III

Link: Vurdering af Renault Grand Scenic

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.