• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. juni 2010 - A/S Storebælt

Storebælt er ferieklar

En halv million trafikanter har nu Brobizz, så ferietrafikken vil glide glat.

A/S Storebælt forventer en gnidngsfri ferietrafik i år. A/S Storebælt forventer en gnidngsfri ferietrafik i år.

Storebælt
Ferietrafik uden ventetid
Når startskuddet til skolernes sommerferie lyder i morgen, kommer der også gang i ferietrafikken over Storebælt. Bilisterne kan dog se frem til, at turen gennem betalingsanlægget bliver uden særlig ventetid.
I dag betales over halvdelen af alle kørte ture over Storebælt med BroBizz, og det betyder, at der bliver god plads i betalingsanlæggets baner, så trafikken glider lettere.

Brobizz nummer 500.000 på broens fødselsdag

På broens fødselsdag den 14. juni rundede A/S Storebælt BroBizz nr. 500.000. Det er mere end en fordobling i antal siden starten af 2007 og resultatet af de seneste fire års sommerkampagner med mulighed for at bestille en BroBizz til 0 kr.
"Vi forventer, at de fleste bilister kan køre gennem betalingsanlægget uden stop, ikke mindst fordi så mange benytter BroBizz til betaling. I de travleste timer har vi sørget for bemanding i alle manuelle baner, så vi er klar til at hjælpe feriebilisterne hurtigt videre", siger chef for betalingsanlæg Jens Kjær Nielsen.
Sommerens største rejsedage ventes at blive lørdagene den 10. og 17. juli, hvor Storebælt regner med, at 5.000 biler vil køre gennem anlægget i de travleste timer mellem 11 og 13.


--------------------------------------------------------------------------------------------


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.