• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. juni 2010 - Ford

Ny Ford Mondeo i oktober

Nye højeffektive motorer, nye teknologier og et frisk kinetic-design.

Den ny Ford Mondeo, her i stationcarudgaven - kommer i oktober. Den ny Ford Mondeo, her i stationcarudgaven - kommer i oktober.

Ford
Ny Mondeo
Ford Europa afslører en mere elegant og teknologisk avanceret ny Ford Mondeo, når den internationale biludstilling i Moskva åbner den 25. august. Den ny Ford Mondeo lanceres senere på året med et opfrisket design, nye højeffektive benzin- og dieselmotorer samt en række nye funktionaliteter og sikkerhedsteknologier.
De første billeder offentliggøres i dag og viser, at den ny Ford Mondeo, lig opdateringerne af Ford S-MAX og Galaxy modellerne tidligere i år, drager nytte af den kontinuerlige udvikling af Fords formsprog "kinetic design".

Bygger videre på de kendte og populære værdier
Mondeo er kendt for at være stilig og alsidig med et højt niveau af komfort, køreglæde og sikkerhed - værdier, som også den ny Mondeo bygger videre på.
"Ford Mondeo er allerede en meget stærk model i vores portefølje. Med det ændrede design og en omfattende række af nye teknologier, vil den ny model styrke Ford  Mondeos position som flagskibet i vores europæiske modelprogram", udtaler John Fleming, Ford of Europe Chairman and CEO.
"Dette er den smarteste, sikreste og mest CO2-venlige Mondeo, vi nogen sinde har lanceret og den gør vores opdatering af CD-segmentet komplet", tilføjer han.
Ud over opfriskningen af interiør og forbedret kvalitetsniveau byder Mondeo også på en række nye funktioner som LED-interiør belysning og ny satelit-navigation.
 
Højere ydelse, mere avanceret teknologi
Den ny Mondeo tilbyder også på den hidtil stærkeste 2.0-liters Ford EcoBoost benzinmotor med turbo med 240 HK, som supplerer den eksisterende 203 HK version, der blev lanceret tidligere på året til Mondeo samt ny S-MAX & Galaxy.
Den nye EcoBoost motor med 240 HK har en gennemsnitlig CO2-emission på kun 179 g/km - lig med emissionen for motoren med 203 HK. Ford EcoBoost-teknologien har samtidig et 20 procent lavere brændstofforbrug og en tilsvarende mindre CO2-emission, sammenlignet med traditionelle benzinmotorer med tilsvarende effekt , men langt større motorvolumen.
En anden nyhed er 2.2 liters Ford Duratorq TDCi-motoren, hvis effekt er øget med 12 procent til 200 HK, hvilket gør den til Fords stærkeste Duratorq-dieselmotor i programmet. Den 2.0-liters Mondeo TDCi blev lanceret tidligere på året og leveres med 115, 140 eller 163 HK. Den har en gennemsnitligt CO2-emission på blot 139 g/km.

Motorrummets temperatur reguleres med særlig luftstrøm
Den ny Ford Mondeo tilbyder også en række "Ford ECOnetic Technologies" som  blandt andet inkluderer Smart Regenerative Charging, Ford Eco Mode og Active Grille Shutter system. Sidstnævnte - og som for første gang ses på en Ford model - er en elektronisk styret enhed, der regulerer luftstrømmen gennem motorrummet for dermed at mindske luftmodstanden og regulerer temperaturen i motorrummet. Dette forbedrer brændstofforbruget og opvarmningsprocessen af motoren, hvilket specielt har sin berettigelse i vores til tider kølige klima.
Fords nyeste 6-trins PowerShift automat-gearkasse med dobbeltkobling er standard på Fords EcoBoost benzinmotorer og tilbydes også på 140- og 163 HK versionerne af 2.0 liters Duratorq TDCi.

Masser af assistance til føreren
Med introduktionen af den ny Mondeo tilbydes kunderne samtidig en omfattende serie af førerassistance-funktioner, hvor mange af disse ses for første gang i Fords portefølje. Det gælder blandt andet Lane Departure Warning, Driver Alert og Auto High Beam. Det er funktioner, der allerede ses på de nye S-MAX- og Galaxy-modeller, inkluderer Blind Spot Information System, Speed Limiter, elektrisk børnesikring på bagdørene og bakkamera.
Den ny Mondeo kommer til Danmark til oktober.

Download flere billeder af den ny Mondeo her:

(Tryk på retur-pilen i browseren for at vende tilbage til nyheden)

Billede 1
Billede 2
Billede 3
Billede 4
Billede 5
Billede 6

Link: Brugt Ford Mondeo


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.