• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. juni 2010 - B. T.

Fup med 3.000 biler

51-årig mand fra Nordsjælland sigtet for fup med 3.000 importbiler.

En 51-årig mand har svindlet med biler for 330 mio. kr., mener politiet. En 51-årig mand har svindlet med biler for 330 mio. kr., mener politiet.

B. T.
Fup med 3.000 biler
En 51-årig forretningsmand i Birkerød er  blevet sigtet af politiet for grov momssvig til mindst 50 millioner kroner, skriver dagbladet B.T. Han blev anholdt torsdag morgen, da Nordsjællands Politi ransagede hans firma og flere andre steder. Han blev løsladt samme aften.

Bilerne er solgt videre til forhandlere over hele landet
Politiet og Skat mener, at svindelen er sket i forbindelse med mandens import af cirka 3.000 biler fra Tyskland, Belgien og andre EU-lande, skriver B. T.
"Der er tale om brugte biler, der er blevet videresolgt til bilforhandlere over hele landet", siger vicepolitiinspektør Flemming Poulsen.
Politiet har arbejdet tæt sammen med Skats afdeling for økokrim i Fredensborg siden marts i år, og der er ifølge vicepolitiinspektøren beslaglagt rigtigt meget materiale, blandt hos revisoren og hos nogle banker.
Samtidig har politiet lagt hånd på penge på forskellige bankkonti, ligesom 9 biler, der var ved at blive transporteret til Danmark, er blevet beslaglagt.
Den 51-årige har ikke ønsket at forholde sig til sigtelsen.
Politi og skat mener, at manden har omgået momsreglerne ved importen af de mange biler i perioden fra 30. september 2005 og frem til 1. oktober sidste år. Forretningsmanden er ikke autoriseret bilforhandler. Omsætningen har været meget stor. Han har købt biler for cirka 330 millioner kroner, oplyser vicepolitiinspektør Flemming Poulsen til B. T.

Under efterforskningen skal politiet nu granske hver eneste af de 3.000 bilhandler.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.