• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. juni 2010 - Alfa Romeo

Pris på den nye Alfa Giulietta

Billigere end sin forgænger Alfa 147

Alfa Giulietta kan opleves i Danmark første gang ved Copenhagen Historic Grand Prix den 7.-8. august i Fælledparken i København. Alfa Giulietta kan opleves i Danmark første gang ved Copenhagen Historic Grand Prix den 7.-8. august i Fælledparken i København.

Alfa Romeo
Startpris fra 276.500 kr.
Til august kan danskerne for første gang opleve den nye Alfa Romeo Giulietta, afløseren for Alfa 147 og storebror til Alfa MiTo. Allerede nu er det muligt at forudbestille den nye familiebil fra Alfa Romeo. Der er netop kommet priser på den smukke vogn – og de er attraktive med en startpris fra 276.500 kroner.

Lanceres i august
Mange venter spændt disse dage på den nye Alfa Giulietta – Alfa Romeos seneste bidrag i mellemklassen. Den danske lancering sker officielt i begyndelsen af august, men allerede nu er der mulighed for at forudbestille den smukke Giulietta, som fortsætter den stilmæssige linje fra den ultimative sportsvogn Alfa 8C Competizione.

Motorvarianter
Alfa Giulietta kommer med fem forskellige turbomotorer – tre benzin og to diesel. Priserne begynder ved 276.500 kr. for Giulietta 1.4 TB Progression med 120 hk og fortsætter op til 450.000 kr. for 1750 TBI QV med 235 hk. Vil du have glæde af Fiat-koncernens økonomiske og miljøvenlige MultiAir-system, skal du gå efter 1.4 MultiAir Distinctive med 170 hk. Den koster 329.500 kr. Dieselversionerne står til henholdsvis 299.500 kr. for 1.6 JTDm 105 hk Progression og 443.000 kr. for 2.0 JTDm Distinctive med 170 hk.

DNA-styresystem
Alle modeller er udstyret med masser af standardudstyr samt det unikke DNA-styresystem, der giver føreren mulighed for at vælge tre forskellige køreindstillinger, ’Dynamic’, ’Normal’ og ’All Weather’. Vælger man eksempelvis Dynamic-indstillingen (D), bliver styringen mere kontant, speederresponsen skarpere og turbomotoren får et ekstra boost med garanteret ekstra underholdningsværdi.

Sikkerhed i top
Hvad angår sikkerhed, ligger den nye Giulietta helt i top med de prestigefyldte og maksimale fem stjerner i Euro NCAP’s crashtest, hvilket gør Alfa Giulietta til klassens sikreste.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.