• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. juli 2010 - Subaru

Ny Subaru til oktober

Subaru WRX STI Racing Sedan bliver den hurtigste

Den nye Subaru WRX STI Racing Sedan er hurtig og moden Den nye Subaru WRX STI Racing Sedan er hurtig og moden

Subaru
Subaru klar med ny hurtig model
I oktober lanceres Subaru WRX STI i 4-dørs sedanudgave. Teknikerne hos Subaru Tecnica International har testet intensivt og valgt de bedste chassiskomponenter i sortimentet for at gøre den nye WRX STI til den hurtigste nogensinde.

Hurtigst betyder ikke kun fart
Begrebet ”hurtigst” er for Subaru mere end bare topfart og effekt. Målet har været at give føreren maksimal køreoplevelse og kontrol. Chassiset er blevet forfinet for at opnå bedre stabilitet og kørbarhed, hvilket medfører højere hastighed gennem kurver. For at yderligere at trimme bilens egenskaber og balance er chassiset blevet sænket med 5 millimeter.
 
Mange forbedringer
Den nye WRX STI får kraftigere krængningsstabilisator, hårdere bøsninger, nedre linkarme i aluminium, hårdere fjedre, og finjusterede støddæmpere. Disse opdateringer minimerer tendenser til understyring. Forskellene mærkes tydeligst i S-kurve når føreren slipper/træder på speederen,  samtidig med at vridningsstabiliteten i hele karrosseriet bliver højere. WRX STI har også fået større og nyudviklede dækplader på undersiden, for en endnu bedre aerodynamik.

Nyt udseende med bredere karosseri
Udenpå udmærker den nye WRX STI med sin sorte grill og helt nyudviklet frontspoiler. Spoileren har større luftindtag, og luftindtag til bremserne i siderne samt en nyudviklet, tredimensionel nedre læbe. Bagpartiets lygter understreger det bredere karosseri, samtidig med at tågebaglyset er placeret midt imellem de fire velafstemte udstødningsrør. Den nye, aerodynamiske vinge (ekstraudstyr) er helt klart den feature som giver bilen mest karakter.

Mørke nyancer giver modent indtryk
Interiøret præges af høj materialekvalitet og de mørke nyancer i detaljerne efterlader et  modent indtryk. Instrumenterne byder på høj læsbarhed, og den detaljerede skala øger følelsen af perfektion. Bluetooth til hands-free er en del af standardudstyret.

Fra 0 til 100 på 5,2 sekunder
Den turbolade Boxermotor er på 2.457 cc, og levererer 300 hk/6.000 omdr. og 407Nm /4.000 omdr. Sprintet fra nul til hundrede klares på 5,2 sekunder. Motor og styreenhed er blevet opdateret for at mindske udslipsværdierne og den nye WRX STI lever op til  Euro 5 standarden.

Ny omgangsrekord på Nürburgring
At arbejdet med den nye Subaru WRX STI har været succésfuldt bevises ikke mindst af at Tommi Mäkinen den 16. april satte ny omgangsrekord på Nürburgring for 4-dørs sedaner bag rattet på en WRX STI sedan.

Priser fra 729.900 kr.
Impreza-fans verden over kan glæde sig over at ikonet STI igen findes i den klassiske 4-dørsudgave. Subaru WRX STI Racing Sedan koster fra 729.900 kroner og introduceres i Danmark til oktober 2010.

Link: Brugte Subaru
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.