• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. august 2010 - Peugeot

Peugeot med på grøn tour

Peugeot er teknologipartner på DR's Grøn Teknologi Tour.

Peugeot 3008 kommer i 2011 i en diesel-hybrid-udgave - verdens første. Peugeot 3008 kommer i 2011 i en diesel-hybrid-udgave - verdens første.

Peugeot
Peugeot med på grøn tour
Viden til folket: Fra den 13. august og 9 fredage frem rykker DR med bl.a. Peugeot som teknologipartner ud til 10 byer over hele landet. Med Danskernes Akademi er målet at rulle forskellige grønne teknologier ud i øjenhøjde, krydret med underholdning, debat og oplevelser.
Peugeot skal byde ind med sine forskellige bud på bæredygtig mobilitet. Peugeot Danmarks miljøchef, Jens Andersen, deltager i ekspertpanelet og der vil være rig mulighed for at opleve, at fremtidens miljøeffektive teknologier er lige om hjørnet.

Det moderne samfund er baseret på mobilitet og frihed
Behovet for individuel mobilitet er en forudsætning for fremgang, udvikling og vækst – ikke blot i den vestlige verden, men overalt på kloden. Bilen spiller en afgørende rolle og er for mange mennesker det redskab, der får hverdagen til at hænge sammen.
Netop derfor er det store mål for fremtiden ikke at begrænse mobiliteten, men at begrænse CO2-udledningen.

Peugeot vil sikre individets mobilitet på en "grøn" måde
For Peugeot er det en forpligtelse at arbejde for at forene behovet for individuel mobilitet med kravet om et naturligt miljø og klima. Kernen i Peugeots klimastrategi er ”Bæredygtig mobilitet” og filosofien er, at innovation og fornyelse er nøglen til at sikre individets behov for mobilitet uden, at miljøet og klimaet bærer byrden.

Flere teknologiske milepæle fra Peugeot
Peugeot har gennem en årrække engageret sig i at reducere bilindustriens aftryk på klima og miljø og mange års forskning inden for dette område har gjort Peugeot til en af de ledende bilproducenter. Peugeots vilje til at gå forrest i kampen mod klimaforandringerne ses bl.a. i den forskning og udvikling, der har ført til flere teknologiske milepæle:

* Verdens første partikelfilter i 2000
* Den serieproducerede elbil, 106 Eletric i 1993
* Lanceringen af Europas første 100 % elbil, iOn, i slutningen af 2010
* Den nyeste generation af Stop&Start-teknologi: e-HDi
* Verdens første dieselhybrid, 3008 HYbrid4, der lanceres primo 2011
* Den genopladelige 3008 HYbrid4 Plug-in præsenteres i 2012


Peugeot med DR på Grøn Teknologi Tour

Med sit stærke fundament er det naturligt for Peugeot Danmark at være partner og deltage i DRs Grøn Teknologi Tour og få lejlighed til at præsentere Peugeots seneste udvikling indenfor ”Bæredygtig mobilitet”.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.