• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. august 2010 - A/S Storebælt

Ny asfalt på Storebælt

Storebælt får ekstra spor til sammenfletning. Asfaltarbejde fra på mandag.

Fra mandag den 16. august laves der asfaltarbejde på Storebælt. Fra mandag den 16. august laves der asfaltarbejde på Storebælt.

A/S Storebælt
Ekstra spor
Fra mandag den 16. august til mandag den 6. september udfører A/S Storebælt asfaltarbejde på motorvejsstrækningen over Sprogø. Arbejdet udføres om natten for at genere trafikanterne mindst muligt.
Asfalten udskiftes med et støjreducerende slidlag som en del af Storebælts driftsplan for vedligehold af forbindelsen. Der vil i hele perioden være nedsat hastighed på strækningen på 70 km/t mellem kl. 19 og 6 på grund af omlægning af trafikken til ét spor.

Arbejdet udføres i to etaper:
Etape 1: Østgående retning (16. august - 24. august)
Arbejde på Sprogø i retning mod Østbroen.

Etape 2: Vestgående retning (25. august - 6. september)
Arbejde på Sprogø i retning mod Vestbroen.

A/S Storebælt udfører belægningsarbejdet i samarbejde med Munck Asfalt A/S. Afspærring udføres af Storebælts Vejdriftsentreprenør ISS Vejdrift. Øvrige arbejder udføres af bl.a. LKF Vejmarkering A/S.

Ekstra spor ved sammenfletning efter betalingsanlægget

Fra mandag den 16. august til mandag d. 13. september udvider A/S Storebælt fletteområdet i betalingsanlægget fra 2 til 3 spor i både Øst- og Vestgående retning. Udvidelsen vil betyde en forbedring for bilisterne, når de skal flette sammen med den øvrige trafik efter at have forladt betalingsanlægget.
Der vil i perioden være nedsat hastighed omkring arbejdsområdet på 70 km/t, og bredden af nødsporet vil være indskrænket.
A/S Storebælt udfører arbejdet i samarbejde med M. J. Eriksson A/S. Afspærring udføres af Storebælts Vejdriftsentreprenør ISS Vejdrift. Øvrige arbejder udføres af bl.a. LKF Vejmarkering A/S. 

Information om hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken i hele perioden kan ses på trafikken.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.