• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. august 2010 - SEAT

Bliv forført af en spanier

Med en SEAT Ibiza ST får man en spritny stationcar for 139.900 kr. Lån til 1 pct.

SEAT Ibiza ST er forførerisk, men ikke kostbar. Koster fra kun 139.900 kr. SEAT Ibiza ST er forførerisk, men ikke kostbar. Koster fra kun 139.900 kr.

SEAT
Bliv forført af en spanier
Sommeren frister med mange gode tilbud, og mens nogle flirter med kollegaen, flirter andre med tanken om en ny bil. Og der sker jo ikke noget ved at kigge lidt. I weekenden er der rig lejlighed til at få stillet sin appetit på nye biler, når landets 27 SEAT-forhandlere slår dørene op til åbent hus, hvor værtinden er en ungdommelig og forførende skønhed fra Ibiza.
Og så er hun endda yderst rummelig - så tag endelig hele familien med, lokker importøren.

Ibiza ST er som en rummelig kvinde
"Det er faktisk ikke helt ved siden af at kalde SEAT Ibiza Stationcar en ung og forførende skønhed fra Spanien. Nogle af de kvaliteter, der kendetegner den nye SEAT Ibiza ST, gælder også den rummelige kvinde, der lever et aktivt liv med mange interesser. Hun vil have plads til familien og familiens hobbyer uden at skulle af med en formue. Samtidig appellerer bilen til de samvittighedsfulde, der ønsker at kunne køre langt på literen", siger direktør Jesper Stoltenberg-Mathiesen, SEAT.
Stationcar-versionen af Ibiza er skabt til en aktiv livsstil og kombinerer mærkets velkendte kvaliteter: Et stilfuldt design og effektive køreegenskaber. 

Ibiza ST forfører og udfordrer

SEAT Ibiza ST er en forførende udfordrer i serien af kompakte stationcars til familien - en type bil der reelt kun findes to-tre forskellige slags af i sit segment.
I forbindelse med Åbent Hus arrangementet tilbyder SEAT-forhandlerne et super tilbud på finansiering af den nye bil. Således kan den nye Ibiza ST Stationcar via SEAT Bilfinans finansieres til blot 1pct. i variabel rente eller 2,99 pct. fast rente. Det betyder faktisk, at man nu kan få en SEAT Ibiza ST Stationcar for under 1.600 kr. om måneden.
Tilbudet er gældende i perioden 23. august 2010 til 3. september 2010.
"Vi holder åbent hus i weekenden for at vise den nye SEAT Ibiza ST ordentligt frem og lade de besøgende danne sig et godt indtryk af den nye model. Jeg har på fornemmelsen, at mange danske familier vil synes rigtig godt om den nye SEAT Ibiza stationcar", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Æstetik og funktionalitet i skøn forening

SEAT tilbyder den nye model i tre udstyrslinjer: Basic, Reference og Style. Standardudstyret til alle versioner omfatter bl.a. komfortaffjedring, ESP stabilitetssystem med Hill hold og dæktryk-overvågning, højdejusterbart førersæde, Stereo radio/CD/MP3, el-ruder foran, airbags til fører og forsædepassager samt Isofix til barnesæder på de to yderste bagsædepladser.
Flere motormuligheder og mere praktisk udstyr i form af tagræling, fjernbetjent centrallås, splitbagsæde m.m. fås i Reference-versionen. Den ultimative stil og komfort kommer i Style-versionen, som bl.a. indeholder elektronisk klimaanlæg med afkølet handskerum, el-ruder for og bag, kørecomputer, sølvfarvet tagræling og meget, meget mere.

Med en pris der starter ved overkommelige 139.900 kr. er Ibiza ST Stationcar en tilgængelig og meget alsidig følgesvend til hverdagsbrug og fritid. Prøv den til åbent hus i weekenden den 28.-29. august fra kl. 11-16 hos den lokale SEAT forhandler, lyder det fra importøren.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.