• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. august 2010 - Bilpriser.dk

Genvej til gode leasingtilbud

Forbrugerne kan nu finde de gode leasingtilbud via Bilpriser.dk

De gode privatleasingtilbud kan nu findes via Bilpriser.dk. De gode privatleasingtilbud kan nu findes via Bilpriser.dk.

Bilpriser.dk
Genvej til gode leasingtilbud
Flere og flere bilister vælger privatleasing i stedet for køb. Antallet af nye privatleasingkontrakter er steget med 26 pct. i år, og forbrugerne er aktive som aldrig før for at finde de gode tilbud, oftest på nettet. Nu kommer online vurderings- og brugtbilstjenesten Bilpriser.dk forbrugerne til hjælp.
”I forvejen er der en række artikler og analyser om privatleasing, men vi åbner nu også en oversigt, hvor forbrugerne i første omgang vil kunne se en række af de danske selskaber, der har fristende tilbud på privatleasing og få et førstehåndsindtryk over, hvilke ydelser der tilbydes", fortæller Country Manager Steen Kristensen, Bilpriser.dk.

Find de gode privatleasingtilbud via Bilpriser.dk

”Vi kan ikke garantere, at de selskaber, der er til stede på Bilpriser.dk, altid har bedste tilbud. Ind i mellem kommer der jo nogle voldsomme kampagner, som i en periode drejer markedet i en retning, eksempelvis Hondas kampagner på Accord og Citroëns kampagne for C5 i 2009. Men det er nogle af de førende privatleasingudbydere, vi henviser til, og vi er ret sikre på, at forbrugerne via vores hjemmeside hurtigt og nemt kan finde de gode tilbud fra professionelle aktører i markedet”, tilføjer Steen Kristensen.
At markedet rykker sig i retning af privatleasing, kan også mærkes på Bilpriser.dk. Forbrugerne kommer ofte til siden, fordi de netop har søgt på emnet.
Og det er der en god grund til. Bilpriser.dk har ekspertisen på privatleasing her i landet. Bilpriser.dk har som nævnt skrevet om privatleasing i mange artikler, og også pressen udgiver løbende Bilpriser.dk's analyser om privatleasing kontra køb ved siden af andre analyser om totaløkonomien på nye og brugte biler.

Gå direkte til leasingtilbuddene her: www.bilpriser.dk/billeasing/


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.