• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. september 2010 - Chevrolet

Ny Cruze hatchback

Chevrolet præsenterer ny Cruze hatcback som konceptbil i Paris.

Sådan ser Chevrolet Cruze ud som hatchback-konceptbil. Sådan ser Chevrolet Cruze ud som hatchback-konceptbil.

Chevrolet
Cruze som hatchback
Chevrolet åbner op for endnu et kapitel i succeshistorien om den populære Cruze. Med introduktionen af den nye Cruze hatchback får kunderne et alternativ til den traditionelle 4-dørs, og Chevrolet beviser igen intentionerne om at tilføre mellemklassen ekstra værdi for pengene.Konceptbilen fremvises for første gang på Paris Motorshow 2010, og denne verdenspremiere vil være én af de tre verdenspremierer som Chevrolet afslører på showet.

Samme muskuløse profil som sedan-modellen
Den sportslige coupé-taglinje, de skarpe linjer og den markante front giver Cruze hatchback samme muskuløse profil som sedan modellen. Samtidig forbedrer det brede chassis vejgrebet og sikrer stabilitet og manøvredygtighed.
Ifølge Wayne Brannon, President Chevrolet Europa, er potentialet for at kunne imødekomme flere kunders efterspørgsel betydeligt højere:
"Cruze viser sig at være en rigtig succeshistorie. Vi sælger den i 70 lande over hele verden, og den har for nylig overhalet Aveo, som vores mest solgte personbil”.
"Hatchback-versioner spiller en afgørende rolle i mange markeder. Mellemklassen i Europa udgør omkring 4,8 millioner enheder, som er over en fjerdedel af det totale marked, hvoraf hatchback repræsenterer omkring 65 pct. af denne volumen. Vi forventer derfor at se en fremgang i en del markeder og understreger samtidig, at Chevrolet nu er en seriøs mainstream spiller i Europa”, tilføjer han.

Vinder af AUTOBEST 2010
Siden lanceringen i foråret 2009 er Cruze blevet varmt modtaget på alle markeder over hele verden. Cruze blev en milepæl for mærket. Helt nye kunder er blevet tiltrukket af coupé stilen, kvaliteten, køreegenskaberne og det 5-stjernede Euro NCAP resultat. Cruze har også vundet AUTOBEST 2010 kåret af en jury bestående af førende motorjournalister fra hele Europa.
Chevrolet Cruze er en bil specielt velegnet til de europæiske bilisters krav, hvilket også fremgår af salgssuccesen på tværs af mange af markederne. Cruze sedan har i 2010 toppet salgslisterne i mange af de større europæiske markeder, herunder Danmark, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Portugal og U.K, hvor salget har oversteget forventningerne.

Den nye Chevrolet Cruze hatchback vil blive introduceret i hele Europa i midten af 2011.

Se brugte Chevrolet Cruze Her

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.