• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. september 2010 - Porsche

Ny Porsche 911 Speedster

Sportsvognslegende fra Porsche i lille eksklusiv serie.

Lanceringen af den nye Porsche 911 Speedster markerer Porsche Exclusives 25 års jubilæum i 2011 Lanceringen af den nye Porsche 911 Speedster markerer Porsche Exclusives 25 års jubilæum i 2011

Porsche
Slank, sportslig og sjælden
Tyske Porsche præsenterer en lille eksklusiv serie af Porsche 911 Speedster. Som en hyldest til den første Porsche model, der bar navnet Speedster - Porsche 356 Speedster - er produktionen af den nye ikoniske model limiteret til blot 356 eksemplarer. Den topersoners Porsche 911 Speedster adskiller sig signifikant fra resten af 911-familien. Som traditionen foreskriver, er forruden 60 millimeter lavere og står mere oprejst. Den manuelt betjente stofkaleche har et fladt sporty look og det karakteristiske dobbelt-puklet kaleche-cover tegner den betagende profil på den nye Porsche 911 Speedster, der får verdenspremiere på den internationale biludstilling i Paris i oktober.

Mere motor end i de øvrige 911´ere
Den nye Porsche 911 Speedster kombinerer de klassiske features for denne type af Porsche sportsvogn og har en højere motorydelse end resten af 911 Carrera-familien. Den 3,8-liters boxermotor yder 408 hk, hvilket til sammenligning er 23 hk mere end Porsche 911 Carrera S kan mønstre. Som følge af Porsches kontante innovation indenfor Porsche Intelligent Performance er den nye Porsche 911 Speedster ikke mindre økonomisk end Porsche 911 Carrera S Cabriolet trods motorens højere effekt. Motorens kræfter ledes via Porsches dobbeltkoblingsgearkasse PDK til bagakslen, der er udstyret standard med et differentiale spær. Porsche Active Suspension Management (PASM) og Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) er også standard.      

Markering af 25 års jubilæum
Sammensætning af den nye 911 Speedster model er udført af Porsche Exclusive, der er Porsches egen afdeling for individualiserede Porsche modeller i små nummererede serier. Lanceringen af den nye Porsche 911 Speedster markerer samtidig Porsche Exclusives 25 års jubilæum i 2011. Modellen demonstrerer det høje kompetenceniveau Porsche Exclusive har for begrænset serier senest eksemplificeret ved den succesfulde Porsche 911 Sport Classic.      

Masser af udstyr
Porsche 911 Speedster kommer med en særdeles omfattende udstyrsliste og interiøret er indbydende med håndlavet blødt sort læder kombineret med flere detaljer farvet identisk med karrosseriet. Endvidere er et elegant Speedster logo indgraveret i nakkestøtterne i de adaptive sportssæder, der også sender associationer til et ternet målflag i form af mønster på midtersektionen af sæderne.

Pure Blue og Carrera White
Den sportslige karakter er yderligere fremhævet af eksteriør farven Pure Blue, der er eksklusivt udviklet til den nye Porsche 911 Speedster og står i flot kontrast til de tonede forlygter med sorte ringe og andre sorte dekorative kendetegn. Porsche 911 Speedster kan også leveres i farven Carrera White og fælles for begge farvevalg er en speciel forkofanger, sideskørter og bagkofanger.

Pris
Porsche 911 Speedster kan allerede nu bestilles hos Porsche Center Sjælland og Porsche Center Jylland til en pris inklusive dansk moms og afgifter på 4.368.707 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.