• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. november 2010 - Volkswagen

Tiguan til lavere priser

VW Tiguan falder i pris og kommer med mere økonomiske motorer.

VW Tiguan er blevet billigere og har fået mere økonomiske motorer. VW Tiguan er blevet billigere og har fået mere økonomiske motorer.

Volkswagen
Tiguan til lavere priser
Det er 3 år siden, Volkswagen introducerede Tiguan. Det fejrer Volkwagen Danmark med 3 nye motorer og helt nye, attraktive priser. Nu kan man få en Volkswagen Tiguan allerede fra 349.999 kr.
Volkswagens Tiguan er et solidt miks af egenskaber, der er velegnede til såvel livet i byen som naturens åbne vidder, og de mangeartede krav som henholdsvis byen og naturen stiller til en bil. Tiguan er med andre ord en bil til såvel business som pleasure. Et multitalent med adrætte og komfortable køreegenskaber. I lighed med Touareg, har Tiguan et maskulint og selvsikkert udtryk.

Tre nye motorer med bedre brændstoføkonomi
Tiguan var ved introduktionen i 2007 første bilmodel i verden, der udelukkende var udstyret med motorer med direkte indsprøjtning og trykladning. Volkswagen har pillet ved motorprogrammet og tilbyder nu 3 helt nye, økonomiske motorer til Tiguan-programmet. Der er tale om 2 benzinmotorer, begge den prisbelønnede 1,4 TSI med hhv. 122 hk og 150 hk og 1 dieselmotor:  2,0 TDI med 110 hk. Alle tre motorer har BlueMotion Technology, hvilket betyder, at bilerne bl.a. er udstyrede med stop-start-teknik og genvinding af bremseenergien. Alt sammen tiltag, der gør bilen mere økonomisk. De nye motorer kommer kun til forhjulstræk.

Tre udstyrsvarianter med masser af lækkerier
Tiguan fås i udstyrsvarianterne Trend & Fun, Sport & Style og Track & Field.
De to førstnævnte er primært skabt som allroundere. Frontskørtet er trukket langt nedad og giver begge varianter et sportsligt look. På vejen opfører begge versioner sig dynamisk. Sportsundervognen, der er standard på Sport & Style, er med stram affjedring og perfekt afstemt efter forhjulstræk eller firehjulstrækket 4MOTION.
Til Trend & Fun får man bl.a. sort tagræling, ESP med vognstabilisering, elektrisk parkeringsbremse med autohold, fartpilot, Climatic, multifunktionsanlæg og radio med CD afspiller, 8 højttalere og Aux-in og MP3 funktion som standard.
Sport&Style udstyret omfatter dertil tågeforlygter, 17" letmetalfælge, tagræling i krom, 65% mørke ruder bag, sportsforsæder og læderrat.
Tiguan Track & Field er skabt til eventyret: Det stejlt afskårne frontparti giver stor frihøjde og kan dermed klare tilkørselsvinkler på op til 28°. Firehjulstrækket 4MOTION sørger altid for sikker fremdrift. Blandt det omfattende standardudstyr finder man 16" letmetalfælge, komfortforsæder, kompas i multifunktionsanlægget, off-road funktioner, og dæktrykskontrol.
Tiguan er lige så meget skabt til hårdt arbejde, som til komfortable rejser med familien. Praktiske detaljer gør det til en fornøjelse at køre Tiguan. Der er f.eks. de fleksible bagsæder. Eller den elektriske parkeringsbremse med autohold funktion, der gør det enkelt at sætte i gang på stigninger. Tiguan kan trække op til 2.500 kg.

4 gode priser og 1 pakke

Volkswagen har ændret prisstrukturen på Tiguan grundlæggende. Følgende priseksempler er illustrerer dette:                         
Tiguan 1,4 TSI 122 hk, BlueMotion Technology udleder 152 g/CO2 pr. km, kører 15,4 km/l og fås nu til 349.999 kr.
Tiguan 2,0 TDI 110 hk, BlueMotion Technology udleder 139 g/CO2 pr. Km, kører 18,9 km/l og fås til 389.996 kr. Med 140 hk og samme forbrugstal er prisen 404.998 kr.
Tiguan fås naturligvis også som Van, her starter priserne allerede ved 231.719 kr. (inkl. moms).
Volkswagen har ligeledes skræddersyet en helt ny Teknikpakke, hvor man for 9.990 kr. får følgende udstyr: Parkeringsassistent med håndfri parkering, automatisk nedblændeligt bakspejl, interiørbelysning v. fodlisterne, elektrisk foldelige sidespejle, regnsensor og forlygter med integreret Coming-and-leaving-home-funktion.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.