• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. november 2010 - Bilmagasinet

Årets Biler 2011 er ude

Bilmagasinet har sendt Årets Biler 2011 med 530 aktuelle biler på gaden.

Årets Biler 2011 har fyldige beskrivelser af 530 aktuelle biler. Årets Biler 2011 har fyldige beskrivelser af 530 aktuelle biler.

Bilmagasinet.dk
Årets Biler 2011 er ude
Efter et par år, hvor bilindustrien mest har koncentreret sig om at have dårlig samvittighed, tyder alt på, at fabrikkerne nu igen har stillet sigtet ind på at lave nye biler. De er allesammen at finde i Årets Biler 2011 fra Bilmagasinet, hvis redaktion giver en gennemgang af de 530 mest spændende nye biler, specialbiler og prototyper.
"Vi bestræber os på at give en grundig beskrivelse af hver bil samt en lille røverhistorie i ny og næ.
Og så giver vi vores dom - råt for usødet. Som noget nyt har vi revideret den store oversigt bagest i bogen med data på flere end 1.700 biler", fortæller redaktør Carsten Nymann.

De vigtigste tekniske nyheder opsummeres
"Der er stadig alle de informationer, som læseren er vant til, lige fra knastakselarrangementet på en Alfa Romeo Giulietta til prisen på en VW Touran 1,4 TSI. Men vi har gjort det nemmere at navigere rundt i de mange tal, og læseren får en lille opsummering af de vigtigste tekniske nyheder inden for hvert mærke. Som altid er der hjælp at hente i vores tekniske leksikon, hvor med billeder og illustrationer forklarer både den nyeste teknologi og bilens grundlæggende mekanik. Endelig har vi som en lille bonus i år vedlagt en DVD, hvor vi har samlet alle de bedste
videoer fra Bil Magasinets Bil TV lige til at smække i DVD-afspilleren hjemme i stuen", tilføjer redaktøren.

Årets Biler 2010 koster 169,95 kr. og er på gaden nu hos bladforhandlerne eller på www.bilmagasinetoutlet.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.