• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. november 2010 - De Danske Bilimportører

Fortsat stærkt bilsalg

Salget af nye personbiler steg med 36 pct. i oktober.

Ford Fiesta blev den mest solgte personbil i oktober. Ford Fiesta blev den mest solgte personbil i oktober.

De Danske Bilimportører
Fortsat stærkt bilsalg
Danskerne køber fortsat mange biler. Personbilssalget steg i oktober med 36 procent sammenlignet med samme måned sidste år. Både det traditionelle bilsalg og det hastigt fremadstormende leasingmarked voksede og personbilsalget fortsatte dermed den vækst, der har kendetegnet 2010.
Der sælges altså fortsat rigtigt mange biler i Danmark. 13.583 nye personbiler blev indregistreret i oktober. Heraf var de 4.754 leasede og af disse blev var de 872 leaset af private. Dermed voksede det samlede leasingmarked med 78 procent og privatleasing med 64 procent sammenlignet med oktober 2009.

På vej mod et usædvanligt godt år
”Vi er vidne til en meget stærk udvikling på bilmarkedet i øjeblikket. Både de private forbrugere og erhvervsvirksomhederne køber nye biler i langt større omfang end sidste år og med 124.350 solgte personbiler er markedet vi på vej mod et usædvanligt godt år.” siger Bent Mikkelsen, adm. direktør hos De Danske Bilimportører.  

Leasing trækker markedet op
Det er bl.a. den stigende interesse for leasing, der er med til at trække bilmarkedet fremad.
”Som vi kan se på den fortsatte stigning i antallet af leasingbiler, så har både virksomheder og private for alvor taget denne finansieringsform til sig. Ikke mindst for de private er det som bekendt et forholdsvist nyt fænomen herhjemme, og selvom det i antal fortsat kun er en mindre del af de private bilkøbere, der vælger at lease, så er det et marked med meget kraftige vækstrater, der helt klart har været med til at understøtte den flotte udvikling i 2010. Derfor forventer vi også at leasingbilerne vil få en stigende del af markedet i 2011”, siger Bent Mikkelsen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.