• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. november 2010 - Hertz

Nye delebiler i hele landet

Både nye personbiler og nye varevogne på vej til Hertz delebils-medlemmer

Hertz-delebilen blev grundlagt i 1998, og der holder i dag Hertz-delebiler i de større danske byer på specielle parkeringspladser. Hertz-delebilen blev grundlagt i 1998, og der holder i dag Hertz-delebiler i de større danske byer på specielle parkeringspladser.

Hertz
Nye Hertz-delebiler i hele landet
Hertz er for tiden i fuld gang med at skifte delebilerne ud, og de sidste er snart ude på de mange delebils-parkeringspladser rundt om i landet.
Alle Hertz delebils-medlemmerne kan derfor være blandt de første til at køre i en helt ny Ford Fiesta eller Ford Focus Stationcar.
I løbet af kort tid kommer der også nye varevogne, og det bliver Ford Transit, som man bl.a. kan fragte møbler og storindkøb i.

Hertz-delebilen - bil efter behov
Delebiler er økonomiske og praktiske - både for private og for virksomheder.
En delebil erstatter 4-5 personbiler, nedsætter trafikintensiteten og er bedre for miljøet.
Hertz-delebilen giver fleksibilitet til at vælge mellem forskellige bilstørrelser fra gang til gang - alt efter behov - og bestilles nemt og hurtigt på www.delebilen.dk døgnet rundt. Delebilen afhentes på en af parkeringspladserne. Man betaler kun for den tid, man har bilen, og for de kørte kilometer - prisen er endda inklusive brændstof. Efter brugen stilles bilen tilbage, hvor man tog den. Nemmere kan det ikke blive, mener Hertz.
 
Hertz-delebilen har grøn samvittighed
Størstedelen af Hertz-delebilerne lever allerede i dag op til målsætningen om en maksimal CO2-udledning på 120 g/km, hvilket er lavere end EU's kommende krav. Man kan derfor nu med endnu bedre samvittighed sætte sig bag rattet i en Hertz-delebil.
Hertz har for nylig skrevet kontrakt med Det Økologiske Råd om, at Hertz' flåde af personbiler i 2012 mere end overholder de strengeste miljøkrav - Cleaner Car Contracts Gold Fleet.
Det Økologiske Råd/Cleaner Car Contracts har til formål at sende et stærkt signal til bilproducenter og importører om, at vigtige aktører på bilmarkedet efterspørger grønnere teknologi. Det skal være klart for bilproducenterne, at de roligt kan satse på grøn teknologi - også inden EU’s lovgivning tvinger dem til det. Der er købere nok.
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.