• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. november 2010 - Volkswagen

Forkælet Golf

VW er i gavehumør og propper Golf og Golf Plus med lækkert udstyr.

16" letmetalfælge er med i prisen på Golf og Golf Plus. 16" letmetalfælge er med i prisen på Golf og Golf Plus.

Volkswagen
Forkælet Golf
VW er i gavehumør og propper Golf og Golf Plus med lækkert udstyr. Bestiller man lige nu en Golf eller Golf Plus med den prisbelønnede 1,4 turbo-motor og 122 hk eller dieselvarianten med 140 hk med udstyrsniveauet Comfortline, får man masser af udstyr gratis med i købet.
Der er tale om 16" letmetalfælge, tonede bagruder, sportsundervogn, læderrat, gearknob og håndbremsegreb i læder, sportssæder med titansort Me2 betræk, Climatronic 2-zonet klimaanlæg, og kørecomputer Plus.

Varme i forsæderne og tågelygter med drejelys
For at gøre vinteren lidt mildere, giver VW også varme i forsæderne og tågeforlygter med drejelys. Og så selvfølgelig opvarmelige sprinklerdyser, forlygtevaskere og dækkontrolsystem samt en lille advarselslampe, der fortæller når du skal fylde sprinklervæske på. Det er alt i alt ekstraudstyr til mere end 22.000 kr.
Både Golf Limited og Golf Plus Limited fås i de mest populære lakeringer: Candyhvid, Bluegrafit perleeffekt, Deepblack perleeffekt, Shadowblue metallic og reflekssølv metallic. Desuden fås Golf Plus Limited også i Kashmirbrun metallic og Golf Limited i Unitedgrey metallic.

Prisbelønnet turbomotor
følger med i købet
Den lille 1,4 l turbo-benziner er bygget på den prisbelønnede TSI-motorteknologi (netop kåret som Årets Motor 2010). Med andre ord er det en af motorverdenens juveler, der ligger under hjelmen i Golf Limited, når man vælger benzinudgaven. Benzineren går 16,1 km/l. Dieselvarianten er en 2-liters turbodiesel med 140 hk, der går over 20 km/l.
Volkswagen har et begrænset antal af de forkælede Golf og Golf Plus, så tilbuddet gælder kun så længe lager haves.
Golf Limited fås fra 279.993 kr. og Golf Plus Limited fra 291.899 kr.

Man kan se mere på volkswagen.dk/golf

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.