• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. november 2010 - Škoda

Hun vandt en Fabia

Janne Olsen fra Aalborg vandt Škoda Fabia i Støt Brysterne-kampagne.

Fra venstre ses Peter Møller Jensen, Škoda, Janne Olsen, Claus Ottesen, SMC Biler og Torben Færk, Kræftens Bekæmpelse. Foto: Michael Koch, Nordjyske Medier Fra venstre ses Peter Møller Jensen, Škoda, Janne Olsen, Claus Ottesen, SMC Biler og Torben Færk, Kræftens Bekæmpelse. Foto: Michael Koch, Nordjyske Medier

Škoda
Hun vandt en Fabia
Vinderen af hovedpræmien fra Støt Brysterne-indsamlingsshowet, BrystGalla 2010, er nu fundet. Janne Olsen fra Aalborg blev den heldige vinder af en hvid Fabia Combi Greenline fra Škoda.
En meget glad Janne fik overrakt sin Fabia Combi af distriktschef Peter Møller Jensen fra Škoda, direktør Claus Ottesen fra SMC Biler i Aalborg og den lokale repræsentant fra Kræftens Bekæmpelse Torben Færk.
Faktisk var det mest bare for at støtte Kræftens Bekæmpelse, men når man nu havde muligheden for at deltage i konkurrencen om en helt ny bil, så var det jo dumt at lade være, tænkte Janne, da hun sendte sms’en af sted. Derfor var overraskelsen og glæden stor, da Janne nogle dage senere blev ringet op af Kræftens Bekæmpelse, som fortalte at hun var den heldige vinder af en Škoda Fabia Combi Greenline.

Vinderen har aldrig vundet noget før
”Jeg er medlem af kræftens Bekæmpelse, og jeg støtter altid forskellige gode formål, men det er jo helt vildt, at man ved at støtte en god sag pludselig har vundet en spritny bil,” siger Janne og fortsætter:
"Faktisk har jeg aldrig vundet noget før, ikke engang en sidegevinst i banko, så jeg løb jublende rundt, næsten som når man ser lottoreklamer.”
Škodas direktør Henrik Blom er også rigtig godt tilfreds med at have støttet den gode sag.
”Vi er nu sponsor for Støt Brysterne-indsamlingen for 3. år i træk, og vi er stolte af at kunne give et væsentligt bidrag i form af en Škoda Fabia Combi GreenLine til så flot et indsamlingsresultat. Vi føler oprigtigt, at Støt Brysterne er en meget vigtig sag, der vedkommer rigtig mange familier. Og da Škoda er et udpræget familiemærke, føler vi os forpligtet til at være en del af indsamlingen”.
 
Brændstoføkonomisk, rummelig og sikker familiebil
Škodas bidrag var som nævnt familiebilen Škoda Fabia Combi GreenLine, der er kendetegnet ved at have en særdeles effektiv brændstoføkonomi og samtidig en beskeden CO2-udledning. Den veludstyrede Škoda Fabia Combi er klassens mest rummelige bil og har klassens største bagagerum. Sikkerheden er i top med eksempelvis antiudskridningssystemet ESP og 6 airbags som standard.
Indsamlingsshowet BrystGalla 2010 blev afholdt den 30. oktober og blev vist direkte på TV3. Showet markerede afslutningen på en måned med indsamlinger, lokale og nationale aktiviteter, auktioner og events til fordel for Støt Brysterne, som er Kræftens Bekæmpelses årlige kampagne til fordel for kampen mod brystkræft.
I alt blev der i år samlet 21,2 mio. kr. ind mod de 17,6 mio. kr., der blev indsamlet i 2009.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.