• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. november 2010 - Peugeot

Bipper Van med Stop & Start

Nu endnu mere økonomisk med et brændstofforbrug på op til 23,3 km/l.

Peugeots handy og kompakte kassevogn, Bipper Van, lanceres nu som den første Peugeot med Stop&Start-teknologi. Peugeots handy og kompakte kassevogn, Bipper Van, lanceres nu som den første Peugeot med Stop&Start-teknologi.

Peugeot
Van of the Year
Bipper Van blev kåret til Van of the Year 2009, hvor juryen belønnede den kompakte varebil for sin fleksibilitet, rummelighed og manøvrelethed.
Nu kommer Bipper Van i en ny udgave med endnu mere udstyr, flere optioner, og en helt ny Euro 5 motor, der har Stop&Start som standard.

En stærkere miljøprofil og lidt mere af det hele
Med den nye 1,3 liters HDi FAP dieselmotor under motorhjelmen får Bipper Van ikke alene flere hestekræfter, men også en stærkere miljøprofil. Den yder nu 75 hk og drejningsmomentet er forøget med 30 Nm til 190 Nm. Partikelfilter (FAP) er standard, hvilket reducerer 99,9 % af partiklerne fra dieselmotoren.
Den nye Euro 5 motor er kombineret med et Stop&Start-system, som især ved bykørsel giver Bipper Van en forbedret brændstoføkonomi. Det betyder, at den kører op til 23,3 km/l og CO2-udledningen er reduceret til 113 g/km.

Stop&Start
Stop&Start-systemet aktiveres, når bilen bringes til standsning, eksempelvis for rødt lys, hvorefter motoren stopper. Motoren starter herefter automatisk ved udkobling og aktivering af speederpedalen.

Opgradering af udstyrspakke
Udover en stærkere miljøprofil er Bipper Van også blevet opgradet på udstyrssiden. Den vigtige sikkerhedsfeature, ESC, er blevet standard, hvilket giver optimal sikkerhed for både fører og passager.
Af nyt komfortudstyr kan bl.a. fremhæves en el-pakke, der består af el-betjente sideruder i fordørene, el-betjente sidespejle med varme, fjernbetjent centrallås, separat låsning mellem kabine og lastrum og automatisk låsning under kørsel. Herudover fås en række nye optioner som fartpilot, en særlig Outdoor-pakke med bl.a. Grip Control, og superlås.

Økonomi og fremtid
Bipper Van 1,3 HDi FAP med Stop&Start fås til 104.990 kr. ekskl. moms. Som en ekstra sidegevinst falder den årlige grønne afgift med 640 kr. til 1.960 kr.
Til foråret lanceres Bipper Van med semiautomatisk gearkasse, hvilket giver yderligere forbedringer på brændstoføkonomien og CO2-udledningen.

 

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.