• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. november 2010 - FDM og ChoosEV

FDM tester elbil

FDM skal være forbrugernes testkører i ChoosEV-elbiltest.

FDM skal være testkører i Europas største elbilforsøg. FDM skal være testkører i Europas største elbilforsøg.

FDM
FDM tester elbil
Når 2.400 danskere i løbet af de næste to år starter deres elbil, sker det med FDM på sidelinjen.
FDM har nemlig takket ja til at være forbrugernes vagthund i Europas største elbilforsøg.
Direktøren for det firma, der står bag forsøget, ChoosEV, vurderer at det er af stor vigtighed, at FDM er med som partner i forsøget.
”FDM er en uhyre vigtig partner for os. Det er jo alt andet lige blandt de nuværende bilister, at vi skal finde fremtidens elbilister, og vi vil gerne gøre det så godt som overhoved muligt – fra begyndelsen. Derudover er der noget værdifuldt i at have kritikere med, det gør, at elbilen bliver tjekket ekstra godt i sømmene, og det er ingen skade til,” udtaler ChooseEV’s direktør Henrik Isaksen.

FDM vil gerne blive klogere på ny mobilitet

Hos FDM er man interesseret i, at tage sig af de 2.400 testpiloter, der deltager i forsøget, og i at få del i den enorme mængde data som forsøget genererer. FDM sikrer deltagernes interesser - bl.a. ved at hjælpe med at lave kontrakter til deltagerne.
”Det er en spændende tid for transport lige nu med stort fokus på at finde alternativer til olien. I FDM er vi glade for at kunne være en del af Europas største elbilforsøg, der vil give et unikt indblik i elbilernes muligheder og udfordringer set med brugernes øjne. Elbilen vil uden tvivl komme til at spille en stor rolle i fremtidens transport, og med deltagelse i projektet, ønsker FDM, at være på forkant med udviklingen,” udtaler FDM´s chefkonsulent Torben Lund Kudsk.
De første testkørere er fra Høje Tåstrup kommune, de får deres elbiler den 3.december.  Herefter startes forsøget op i yderligere 29 kommuner. 

Man kan læse mere om forsøget på www.testenelbil.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.