• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. november 2010 - Chevrolet

Forsikring for 2.633 kr.

Chevrolet Spark, der er landets billigste bil, fås nu med superbillig forsikring.

For helt unge bilister er Chevrolets tilbud unikt: Kun 2.633 kr. om året i forsikring i 3 år. For helt unge bilister er Chevrolets tilbud unikt: Kun 2.633 kr. om året i forsikring i 3 år.

Chevrolet
Forsikring for 2.633 kr.
Danmarks billigste personbil, den lille smarte Chevrolet Spark, kan nu blive endnu billigere. Ikke i anskaffelse, men i forsikring. Uanset køberens alder, bopæl og anciennitet vil en helt ny Chevrolet Spark frem til jul kunne forsikres for blot 7.900 kroner - for 3 år, vel at mærke! Det er sølle 2.633 kr. om året.
Tilbuddet, som er 4.000 kroner under normalprisen for de særlige Chevrolet-forsikringer, gælder fra den 29. november til lillejuleaftensdag den 23. december 2010. Det kræver dog, at bilen er finansieret gennem Chevrolet Finans og er indregistreret senest 31. januar 2011, men det vil for de fleste købere i sig selv også være en ganske god forretning. Derved kan den månedlige ydelse på finansiering inklusiv 3 års forsikring tilsammen komme helt ned på blot 965 kroner.
Den vejledende nybilspris for Chevrolet Spark Life er 85.900 kroner. Den pris er ganske enkelt lavest i Danmark, og med det nye forsikringstilbud vil det totale prisbillede ikke blive nævneværdigt påvirket af en fordyrende forsikring, der ellers for mange, især unge mennesker, nemt kan slå bunden ud af budgettet.

Spark for piger - men også for mænd
Det er ret godt, for til den lave pris har Chevrolet Spark stor berettigelse i det afgiftsbelagte Danmark. Især har Spark vist sig at være populær hos de kvindelige købere. Så populær, at den i al sin enkelhed er blevet den mest solgte bil herhjemme – til piger! Men også mændene kan lide Spark’en: Totalt set er Spark blandt de mest solgte minibiler i Danmark - og en af årsagerne til, at Chevrolet er det hurtigst voksende bilmærke i Danmark.

Den årlige ejerafgift er kun 520 kr.
Det er ikke så mærkeligt, for man får utrolig meget bil for pengene. Samtlige modelvarianter har ESP og 6 airbags. Også rummeligheden er i fokus. Chevrolet Spark har 5 pladser, hvor alle er med 3-pkt.sikkerhedsseler. 5 døre er ligeledes standard, så bagsædepassagererne har ”egen indgang” - det gælder ikke hos flere af konkurrenterne - og motorerne har 4 cylindre, det kan heller ikke alle konkurrenterne præstere. Alligevel kører en Chevrolet Spark 20 km/l, og derved får man en bil med energimærke A og en halvårlig grøn ejerafgift på blot 260 kroner.
Er man villig til at betale lidt mere for en ny Spark er aircondition eller klimaanlæg, ratbetjent radio/CD m. USB, baksensor, sædevarme, fjernbetjent centrallås, eldrevne sideruder, sidespejle med varme, etc. inden for en overkommelig økonomisk rækkevidde.

Hvordan er totaløkonomien for småbiler? Se Småbilanalysen 2010 her

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.