• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. november 2010 - Peugeot

Peugeot udskriver valg

Danskerne skal stemme om den bedste Peugeot gennem tiderne.

Denne smukke Peugeot 504 Cabriolet fra 1968 er en af de biler, man kan stemme på. Denne smukke Peugeot 504 Cabriolet fra 1968 er en af de biler, man kan stemme på.

Peugeot
Peugeot udskriver valg
Peugeot afslutter året for sit 200 års jubilæum med et ”pionervalg”, hvor man på peugeot.dk kan stemme på sin favorit Peugeot gennem tiderne og være med i konkurrencen om en weekendtur for 2 personer til Paris.
Peugeots historie er en helt særlig historie om mod og idéer. Mod til at være pioner og være tro mod de oprindelige værdier.
Pionerånden har resulteret i en perlerække af modeller, der har været nyskabende på forskellige områder som design, teknologi, innovation etc. Nu giver Peugeot danskerne muligheden for at kåre deres favorit Peugeot-model gennem alle tider.

For såvel nostalgikere som designelskere
Er man i det nostalgiske hjørne vil man måske sætte sin stemme på nogle af de allerførste modeller som Type 12 eller Type 69. Hvis man i højere grad er til særlig teknologisk innovation er det måske nærmere 401 Eclipse med verdens første elektriske stålfoldetag, man vil stemme på - eller 404 Diesel Record, der i 1965, som navnet indikerer, blev testet til at være den hurtigste dieselmodel nogensinde.
For designelskere er der mulighed for at stemme på modeller som 504 cabriolet, 406 Coupé eller RCZ, der alle har gjort sig bemærket med et unikt design. Det er naturligvis heller ikke til at komme udenom 205 GTi, der har opnået en helt særlig status hos mange bilentusiaster.

Flere end 13.000 danskere har allerede stemt
Interessen for Peugeots pioner valg har været overvældende og på blot få dage har flere end 13.000 danskere allerede stemt på deres favorit Peugeot. Peugeots nye design-ikon, RCZ, fører afstemningen indtil videre, men er skarp forfulgt af sportsbilen, 205 GTi. Et kig på Peugeot Danmarks fanside på Facebook viser stor aktivitet og understreger, at Peugeot-ejere og fans er passionerede bilentusiaster, der har en klar mening og holdning til biler.
Ved at gå ind på peugeot.dk og afgive sin stemme, deltager man automatisk i en weekendtur for 2 til Paris. Valget fortsætter indtil den 31. december og vinderen trækkes den 7. januar 2011.BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.