• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. december 2010 - Hertz

Lej bil med vinterdæk

Skal man gennem Tyskland, Norge eller Sverige i vinterføre, kræves der vinterdæk.

Ved vinterføre er der krav om vinterdæk i flere lande. Skal man leje bil til skiferien, skal det være med vinterdæk. Ved vinterføre er der krav om vinterdæk i flere lande. Skal man leje bil til skiferien, skal det være med vinterdæk.

Hertz / Bilpriser.dk
Lej bil med vinterdæk
Når der er vinterføre, er det lovpligtigt at køre med vinterdæk/pigdæk i flere lande rundt om i Europa, for eksempel Tyskland, Sverige og Norge, men i Danmark er det ikke et krav, at private biler, firmabiler og udlejningsbiler er udstyret med vinterdæk.
Hertz Biludlejning anbefaler, at bilisterne kører med vinterdæk, når den danske vinter sætter ind - og naturligvis, hvis turen går til lande, hvor vinterdæk er lovpligtige.
"Udlejningsbiler leveres ikke per automatik med vinterdæk i vinterperioden fra november til april, men biludlejningsselskaberne gør altid en stor indsats for at imødekomme de akutte eller længerevarende behov for biler med vinterdæk", siger CEO Niklas Siljeblad fra Hertz Danmark.

Husk at bestille vinterdæk på forhånd
For at gøre det nemmest muligt for kunden at komme godt og sikkert rundt sørger Hertz for, at man kan få vinterdæk på tre bilkategorier, heriblandt stationcars, der er populære til skiferier. Bilen skal blot bestilles i forvejen, og på reservationstidspunktet skal man tilvælge vinterdæk. Det er også muligt at få vinterdæk på andre biltyper efter nærmere aftale. Det skal bemærkes, at der er et tillæg for bil med vinterdæk.

Er man klar til lidt ekstra besvær, kan man køre til Nordtyskland eller Malmø-området. Her er det meget billigere at leje bil end i Danmark, er Bilpriser.dk's erfaring. Men det kræver selvfølgelig, at man har lovlige vinterdæk på sin egen bil, når man kører til udlejningsstedet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.