• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. december 2010 - Citroën

Citroën C4 til superpris

Når den ny C4 lander i januar, er det til 209.990 kr. for dieseludgave.

En Citroën C4 HDi Comfort fås som introduktionstilbud for kun 209.990 kr. En Citroën C4 HDi Comfort fås som introduktionstilbud for kun 209.990 kr.

Citroën / Bilpriser.dk
Citroën C4 til superpris
Den nye Citroën C4 introduceres herhjemme ved et åbent hus- arrangement hos forhandlerne den 8. og 9. januar. Og priserne på den ny Golf-konkurrent skal nok få blandt andre koreanerne til at spærre øjnene op. En dieselmodel som C4 HDi Comfort kommer således kun til at koste 209.990 kr., det samme som en C4 VTi 95 Comfort med benzinmotor.
Den ny C4 udstråler en særlig form for energi, mener Citroën selv. "Den har et indbydende design, og den høje kvalitet i fremstillingen falder i øjnene ved første blik. Udviklingen og produktionen af bilen er tilrettelagt for at sikre en høj kvalitet hele vejen igennem, både med hensyn til den umiddelbare kvalitetsfornemmelse og kvaliteten over tid", lyder det.

Henvender sig både til privatkunder og erhvervskunder
Den ny C4 henvender sig til både privat- og erhvervskunder. I udviklingen er der lagt vægt på, at den skal være både komfortabel og dynamisk, sikker og rummelig. Det er en kompakt 5-dørs bil på 4,33 meter i længden, hvor det regulære bagagerum kan rumme op til 408 liter.
Selv om den nye C4 er vokset på flere områder, har den ikke taget på i vægt. Hensynet til miljøet afspejles også i motorprogrammet og nye teknologier for reduktion af brændstofforbrug og dermed udledning af CO2.  Den kan således leveres med mikrohybridteknologien e-HDi, som rummer den seneste generation Stop&Start i kombination med en dieselmotor. Systemet udmærker sig ved hurtig reaktion og ved at de øvrige systemer såsom servostyring, ESP, aircondition og radio fungerer også når motoren er sat på stand-by.  
 
Komfortabel og dynamisk med masser af køreglæde
Den nye C4 er udviklet med den nyeste teknologi til gavn for sikkerhed, komfort og køreglæde.
Den omhyggeligt afstemte undervogn, den gennemførte dæmpning af støj og vibrationer samt karrosseriets bevægelser sikrer høj komfort for alle i bilen. Den reagerer entydigt under alle forhold og er både nem at køre og nem at kontrollere.

Sikker bil med 5 Euro NCAP-stjerner

Ud over de omhyggeligt afstemte køreegenskaber bidrager forskellige assistancesystemer til at gøre kørslen afslappet og sikker, bl.a. elektronisk bremsekraftfordeling, bremseassistent og ESP med intelligent traction control. I udviklingen af bilen er der også fokuseret meget på den passive sikkerhed. Den nye C4 er som standard udstyret med ESP og 6 airbags og har opnået 5 stjerner i crashtesten fra Euro NCAP.

Ukompliceret køreglæde med mange sikkerhedsfeatures
Ud over de kendte og anerkendte teknologier som hill-holder, elektrisk parkeringbremse, linjevogter (advarsel mod utilsigtet overskridelse af de hvide striber), opmåling af plads ved parkering m.m. kan den nye C4 leveres med en række nye former for udstyr:
* ny type tågeforlygter, så der tilføjes en yderligere lyskegle i sving, der kan belyse op til 75° til højre og venstre for bilen. De særlige tågeforlygter tænder, når afviserblinket aktiveres, eller når ratudslaget når 60° grader
* programmerbar fartpilot og hastighedsbegrænser, hvor føreren kan lagre op til 5 forskellige hastigheder og nemt veksle mellem dem under kørslen
* sidespejle med overvågning af den blinde vinkel via ultralyd. Systemet advarer føreren om en eventuel bil i den blinde vinkel via et piktogram i det pågældende sidespejl. Fire følere placeret i for- og bagkofangeren overvåger den blinde vinkel i et område på 5 meter bag og 3,5 meter til siden for bilen og er aktivt ved hastigheder mellem 12 og 140 km/t.

Modelprogram med effektive motorer i mange afskygninger
Den ny C4 er udstyret med effektive og økonomiske Euro V motorer. Det danske modelprogram omfatter 4 dieselmotorer med partikelfilter (FAP): HDi 90 FAP, HDi 110 FAP, e-HDi 110 FAP og HDi 150 FAP) samt 3 benzinmotorer: VTi 95, VTi 120 og THP 155.
THP 155 og e-HDi 110 FAP arbejder sammen med en E6G gearkasse (elektronisk styret manuel gearkasse). HDi 110 FAP og HDi 150 FAP er udstyret med en 6-trins manuel gearkasse. HDi 90, VTi 95 og VTi 120 leveres med en 5-trins manuel gearkasse.
Hvad brændstofforbrug angår, ligger EU-mix for dieselmotorerne fra 109 til 127 g CO2 pr. km og mellem 140 og 145 g CO2 pr. km for benzinmotorerne.

Tre udstyrsniveauer

De danske udstyrsniveauer hedder: Comfort, Seduction og Exclusive. Listen over standardudstyr helt fra første udstyrstrin er meget lang og omfatter bl.a. 6 airbags, ESP med intelligent traction control, tågeforlygter med svinglys, aircondition, sædevarme i forstole, fartpilot og hastighedsbegrænser, el-ruder foran, el-spejle, splitbagsæde samt cd-radio med 6 højttalere.

Introduktionspriser

Citroën lancerer den nye C4 til introduktionspriser ekskl. levering fra 209.990 kr. for HDi 90 Comfort og VTi 95 Comfort.
De øvrige introduktionspriser ekskl. levering ser således ud: HDi 110 Seduction 249.990 kr.,
e-HDi 110 Seduction 269.990 kr., HDi 150 Exclusive 299.990 kr., VTi 120 Seduction 249.990 og THP 155 E6G 309.990 kr. 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.