• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. december 2010 - A/S Storebælt

Juletravlt på Storebælt

Trafikken er tættest mod Jylland den 23. december og mod Sjælland den 26.

Storebæltsbroen er klar til juletrafikken. Storebæltsbroen er klar til juletrafikken.

Storebælt
Juletravlt på Storebælt
Selvom vejret skulle blive barsk i juledagene kan trafikanterne forvente optimal sikkerhed på Storebæltsbroen. Vejbelægningen er flere steder skiftet ud efter det hårde vintervejr i starten af 2010, og motorvejsanlægget er helt klart til juletrafikken.
I juledagene mellem den 23. og 27. december forventes op mod 160.000 biler at køre over Storebælt på vej til og fra juleferie.
Trafikken vil være tættest mod Fyn/Jylland den 23. december i tidsrummet 11 - 16, mens trafikken mod Sjælland vil være størst den 26. december mellem kl. 11 og 15.

Betalingsanlægget er stort nok til juletrafikken
Trafikprognoser for juletrafikken viser, at kapaciteten i Storebælts betalingsanlæg er stor nok til at sikre en smidig trafikafvikling uden ventetid for bilisterne.
"Vi overvåger både vej og betalingsanlæg døgnet rundt for at sikre, at der altid er ryddet sne og saltet, når temperaturen kræver det. Vi har fokus på, at vores kunder kan komme sikkert over forbindelsen i julen, uanset vejret. Derfor opfordrer vi også til at følge med på storebaelt.dk, hvor man kan se de aktuelle trafikmeldinger og orientere sig om, hvornår vi forventer mest trafik i betalingsanlægget", siger chef for betalingsanlæg Jens Kjær Nielsen.

Få aktuelle trafikmeldinger via SMS
På rejsen i juledagene kan bilisterne holde sig opdateret om forholdene på Storebæltsbroen via trafikmeldinger i radioen eller ved at tilmelde sig Storebælts SMS-tjeneste. Send BRO INFO til 1231.
Redaktionen kan få oplysninger om den aktuelle trafiksituation døgnet rundt hos Storebælts vagthavende trafikleder på tlf. 58 30 31 80. Prognoser for juletrafikken kan ses på Storebælts hjemmeside

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.