• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. december 2010 - Nordania Leasing

Privatleasing uden fare

56 pct. slipper for efterbetaling, resten betaler i snit kun 1.761 kr.

Bilerne kontrolleres af Bilsalg.dk ved aflevering. Bilerne kontrolleres af Bilsalg.dk ved aflevering.

Nordania Leasing
Privatleasing uden fare
En dugfrisk opgørelse fra Danmarks største leasingselskab viser, at 56 procent af kunderne i Nordania Leasing indskriver deres privatleasede bil uden ekstraregninger. Blandt de resterende kunder lyder regningen kun på 1.761 kr.
Passer man på sin privatleasede bil, er der derfor ingen grund til at frygte uventede og store ekstraregninger, når den privatleasede bil skal afleveres tilbage til leasingselskabet, konkluderer Nordania Leasing.

Gennemsnitsregningen er kun på 1.761 kr.
”Konklusionen er klar. 56 procent af vores privatleasede biler bliver indskrevet, uden at kunderne får en ekstraregning for skader på bilen. Blandt de resterende kunder lyder den gennemsnitlige ekstraregning på 1.761 kr. inklusive moms, siger Henrik Rohmann-Sønderby, salgsdirektør i Nordania Leasing.
Han tilføjer, at der længe har været visse barrierer ved at privatlease, bl.a. fordi folk frygtede høje ekstraregninger, når de skulle aflevere leasingbilen.
”Det har vi nu tydelig dokumentation for ikke er tilfældet”, bemærker han.


Interesseret i privatleasing: Bilprisers oversigt over selskaber

Kontrollér bilen med en uvildig tredjepart
For at sikre kunderne en fair og objektiv behandling har Nordania Leasing outsourcet indskrivningen af alle leasede biler til virksomheden Bilsalg.dk, der udarbejder en tilstandsrapport på hver enkelt bil.
Hos Nordania har kunden selv mulighed for at deltage i kontrollen dels for at se, hvordan tilstandsrapporten udarbejdes, dels for hurtigt at få klar besked om vurderingen af eventuelle skader på bilen. Og her er der tydelige fordele som kunde i Nordania.

Aflever din bil med buler - gratis
Som kunde i Nordania behøver man ikke bekymre sig om mindre skader, som f.eks. pletvise buler og skader som følge af normal brug af bilen. Helt konkret betyder det, at de såkaldte K1 til K3-skader ikke bliver takseret i rapporten, som man modtager efter indskrivningen.
Bilsalg.dk vurderer eventuelle skader på en skala, der spænder fra K1’ere og op til K5’ere. Er der en skade på bilen, benytter Bilsalg.dk sig af forsikringsselskabernes faste beregningsmodul, Autotaks, til at fastsætte prisen på udbedring af skader.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.