• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. december 2010 - KIA

Dieselbil for 20.000 kr. mindre

KIA tilbyder cee'd med dieselmotor til samme pris som med benzinmotor.

KIA c'eed fås på tilbud med dieselmotor i stedet for benzinmotor - til samme pris. KIA c'eed fås på tilbud med dieselmotor i stedet for benzinmotor - til samme pris.

KIA
Dieselbil for 20.000 kr. mindre
I star­ten af 2011 kan KIA præsen­tere en ny Kia cee’d CRDI Eco­dyna­mics PLUS vari­ant som kører 25,6 km pr liter. KIA fejrer den miljøvenlige model med et miljøvenligt tilbud. I weekenden den 8. - 9. januar holder KIA nytårskur med åbent hus hos samtlige KIA forhandlere. I denne weekend kan kunden købe en KIA cee’d diesel til en benzinmodels pris.
Tilbuddet omfatter alle 3 karosserivarianter, og konverteres som nedenstående:
I stedet for en KIA cee’d 1.4 benzin kan man købe en KIA cee’d 1.6 CRDI 90 HK for det samme, og så sparer man 20.000 kr. på dieselmodellen.
I stedet for at købe en KIA cee’d 1.6 benzin kan man for de samme penge købe en KIA cee’d 1.6 CRDI 115 HK, og så sparer man 15.000 kr. på dieselmodellen.

Ny Sportage, Picanto og Rio i 2011
2011 bliver i KIA regi mindst lige så spændende om ikke mere. Den helt ny KIA Sportage med små og økonomiske motorer, blandt andet en 1,7 liters dieselmotor, får danmarkspremiere på den anden side af nytåret, og her er der virkelig tale om en standard og et design der vækker opsigt, varsler KIA.
I løbet af foråret bliver den populære KIA Picanto erstattet af en helt ny model, og i 2. halvår får den selskab af en helt ny B-segment-model fra KIA som erstatter den tidligere Rio.
I firmabilsklassen lancerer KIA sidst på året en klassisk sedan i form af det europæiske flagskib; KIA Optima. KIA Optima kører allerede på hjemmemarkedet Korea og i USA, men får europæisk premiere i forbindelse med Geneva Motor Show til marts.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.