• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. januar 2011 - Autocom.dk

Lastbiler på netauktion

Autocom.dk vil sende brugte lastbiler ud i Europa via online auktion.

14. til 20. januar 2011 holder Autocom.dk sin første internationale lastbilauktion, fortæller salgs- og marketingdirektør Morten Holmsten (billedet). 14. til 20. januar 2011 holder Autocom.dk sin første internationale lastbilauktion, fortæller salgs- og marketingdirektør Morten Holmsten (billedet).

Peter Grøftehauge, Autorola/Autocom
Lastbiler på netauktion
Online-auktionen Autocom.dk vil hjælpe danske vognmænd, forhandlere, firmaer og offentlige myndigheder med at få solgt deres brugte lastbiler.
Danske vognmænd, firmaer og offentlige myndigheder, der trænger til at få ryddet op i lageret af brugte lastbiler, får nu en enestående chance for at få kontakt til hele det internationale korps af lastbilopkøbere.
Det sker, når online-auktionsfirmaet Autocom.dk fredag den 14. januar blænder op for sin første internationale lastbilauktion, der løber til torsdag den 20. januar. Tilmeldingen til auktionen, der skaffer adgang til bud fra 70.000 godkendte bil- og lastbilforhandlere rundt om i Europa, er allerede startet. Alle, der ejer en lastbil, kan melde den til. Og hvis lastbilen ikke sælges, er det gratis.
”Vort søsterselskab Bilsalg.dk har allerede med stor succes solgt lastbiler på flere online auktioner til opkøbere i Danmark, men det er første gang, at Autocom.dk benytter sin internationale platform med datterselskaber i 13 europæiske lande og auktioner i 16 lande til at sælge danske lastbiler”, fortæller salgs- og marketingsdirektør Morten Holmsten fra Autocom.dk.

Ikke så skrappe miljøkrav

”Markedet har været presset, men det er ved at lette nu. Flere steder i Østeuropa, Mellemøsten og Afrika mangler der brugte lastbiler. Og i mange af de lande er der ikke så skrappe miljøkrav som i Danmark, så ved at deltage i online auktionen er gode chancer på at få solgt også de lastbiler, der ikke må køre i flere og flere danske bycentre”, tilføjer han.
De internationale opkøbere skal nok være der, mener han:
”De kan spare mange penge på at købe via en online auktion i stedet for at rejse Europa tyndt, så vi tror på stor interesse for auktionen. Og der er ikke noget afgiftsbøvl, da lastbiler sælges uden afgift i både Danmark og resten af Europa”, siger Morten Holmsten.

Totalservice
For en vognmand, en virksomhed eller en offentlig myndighed, der ikke tidligere har solgt køretøjer på en online auktion, kan der være mange usikkerhedsmomenter. Får man beskrevet køretøjet rigtigt? Er specifikationerne detaljerede nok? Er billederne gode nok? Men det skal man ikke spekulere på, understreger Morten Holmsten:
”Lastbilauktionen er omfattet af Totalservice. Vi kommer og ser lastbilen, fotograferer den og sørger for i samarbejde med sælger at få den beskrevet godt. Det betyder mange flere bud og højere priser”, påpeger han.
En stor fordel ved at sælge på Autocom.dk’s internationale online lastbilauktion er, at Autocom.dk sørger for, at betalingen falder som aftalt.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.