• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. januar 2011 - Opel

Astra-stationcar ude nu

Opel Astra Sports Tourer kan ses hos forhandlerne i weekenden.

Opel Astra Sports Tourer koster fra 232.400 kr. Opel Astra Sports Tourer koster fra 232.400 kr.

Opel
Astra-stationcar ude nu
Den nye Opel Astra kan nu også leveres som stationcar under navnet Sports Tourer. De første eksemplarer er netop kommet til landet, og det markerer Opel forhandleren med at holde åbent hus i weekenden den 8.-9. januar. Prisen er også klar. Merprisen for Sports Tourer i forhold til 5-dørs udgave af Astra er kun 12.500 kr. Billigste Sports Tourer er dermed 1.4 Essentia til 232.400 kr. plus levering.
Stationcarudgaven af Astra deler betegnelsen Sports Tourer med Insignia Sports Tourer, og har samme fokus på kvalitet og funktionalitet som Insignia. Undervognen bygger på 5 dørs Astra med blandt andet compound bagaksel og Watts-led, der har gjort det muligt at få sportslige køreegenskaber og en højt komfortniveau.

Plads til 1.550 liter bagage
Et regulært bagagerum rummer 500 liter under bagagerumsdækken og med alle sæder i brug. Lægges bagsædet ned, er der plads til 1.550 liter fra gulv til tag. Operationen med at lægge hele eller dele af bagsæderyglænet ned kan ske ved tryk på en knap, der nås gennem bagagerumsklappen bagtil. Systemet er døbt FlexFold.

Motorprogram med 9 økonomiske motorer
Motorprogrammet omfatter 9 brændstoføkonomiske motorer med ydelser fra 95 hk (70 kW) til 180 hk (132 kW). Brændstofbesparende Start/Stop teknologi introduceres på 1,3 CDTI-motoren med 95 hk ( 70 kW) i ecoFLEX versionen. Forbruget opgjort efter EU-normen er med denne motor flotte 24,4 km/l svarende til et CO2-udslip pr. kilometer på 109 g/km.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.