• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. januar 2011 - KIA

Her er den ny Picanto

KIA har løftet sløret for den ny Picantos udseende.

Den ny KIA Picanto kommer både med 5 og 3 døre. Den ny KIA Picanto kommer både med 5 og 3 døre.

KIA
Her er den ny Picanto
KIA Motors Corporation har offentliggjort de første officielle billeder af næste generation af bybilen Picanto - nu med et mere dristigt, modent og selvsikkert udseende.
Både design og konstruktion er helt nye, og den nye model er vokset i længden, lige som akselafstanden er blevet længere, og nu skal den nydefinere sin position som en af de mest konkurrencedygtige biler i segmentet.
"Set i profil har den nye Picanto en markant udformning og en meget iøjnefaldende, stigende linje.  Resultatet er en inddeling i lys og skygge, og det bryder højden, så bilen får en mere selvsikker fremtoning", mener KIAs chefdesigner Peter Schreyer.

Næste udgave fås også i sporty 3-dørs version
Mens den nuværende Picanto kun fås med 5 døre, vil den næste generation globalt set blive tilbudt som 5-dørs, og desuden vil en mere sportslig 3-dørs-version også kunne fås i Europa.
Den nye Picanto får 4 helt nye motorer med en slagvolumen på enten 1,0 eller 1,2 l, og alle motorer bliver førende i klassen, hvad angår CO2 -emission. Foruden benzinmotorer vil der i nogle lande kunne fås autogas- og flexfuel-versioner.
Den næste generation af Picanto bliver officielt præsenteret i marts 2011 i forbindelse med den internationale biludstilling i Geneve.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.