• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. januar 2011 - Škoda

Superb som GreenLine

Škoda Superb Combi fås nu som GreenLine fra 319.000 kr.

Škoda Superb Combi fås nu som GreenLine, der kører 22,7 km/l. Škoda Superb Combi fås nu som GreenLine, der kører 22,7 km/l.

Škoda
Superb som GreenLine

Škoda holder GreenLine åbent hus i weekenden 15.-16. januar og fejrer det nye års komme med først og fremmest at introducere den roste Superb Combi i en GreenLine version, der klarer 22,7 km/l.
Men det er ikke det hele, for Škoda kan nu tilbyde alle modeller - herunder Yeti og Roomster - som GreenLine. I weekenden kan du også møde og vinde en Fabia Hatchback GreenLine, der introduceres ved samme lejlighed.
De fleste af Škodas GreenLine modeller er nu udstyret med et brændstofbesparende start/stop system samt  en række andre funktioner, der alle har til formål at gøre bilerne mere brændstoføkonomiske og udlede mindre CO2. Eksempelvis har genvinding af bremseenergien og en yderligere optimering af bilernes undervogn haft stor betydning for de opsigtsvækkende præstationer, oplyser importøren.

Firmabilen med mest plads
Superb Combi er en af de biler i den såkaldte firmabilklasse, der tilbyder de bedste pladsforhold i bagagerummet og i selve kabinen, og bagsædepladsen er i særdeleshed i ministerstørrelse. Superb Combi opnåede de maksimale 5 stjerne i EuroNCAP kollisions testen og tilbyder både fører og passagerer fremragende sikkerhed med hele 7 airbags. Nu kommer Superb Combi så også i en GreenLine version, der tager ekstra hensyn til miljøet.

Masser af moment, men stadig 22,7 km/l
Superb Combi GreenLine kører op til 22,7 km/l og udleder kun 114 g CO2/km. Det er flotte tal for så stor en bil og blandt de bedste præstationer i klassen. Den effektive brændstoføkonomi opnås uden at gå på kompromis med biles øvrige egenskaber. Superb Combi GreenLine, der er baseret på 1.6 TDI Common Rail turbodieselmotoren, leverer en topfart på 190 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på kun12,6 sek. samt et drejningsmoment på 250 Nm, som f.eks. er vigtigt, når der skal overhales.

Bremseenergien genindvindes og motoren stopper ved rødt lys

De fornemme præstationer opnås gennem et start/stop system, der eksempelvis stopper motoren, når du holder for rødt lys og har sat bilen i frigear. En anden vigtig brændstofbesparende funktion er genvinding af bremseenergien. Normalt er det kun motoren, der oplader batteriet, men i en GreenLine genvindes bremseenergien og anvendes til at oplade batteriet. Superb Combi GreenLine er tillige sænket 16 mm og forsynet med specielle paneler i undervognen, der er vindafvisende. Sidst, men ikke mindst, skal det nævnes, at gearskifteindikatoren konstant anbefaler det mest optimale gear.

GreenLine fås i 3 udstyrsvarianter

Superb Combi GreenLine fås i udstyrsniveauerne Comfort, Ambition og Elegance. Allerede i Comfort versionen bliver man begunstiget med flot udstyr som aircondition, el-ruder for og bag, fartpilot, læderrat og varme i forsæderne. Vælger man Ambition får man automatisk klimaanlæg, regnsensor og elektrisk indstilleligt førersæde og 16’ alufælge. Er man til rigtig meget udstyr og selvforkælelse, skal man vælge Superb Combi GreenLine i Elegance versionen, hvor man får særligt indtræk, parkeringssensor, elektrisk sammenklappelige sidespejle og meget mere.

Prøvekør en GreenLine og vind en Fabia
Škoda fejrer introduktionen af Superb Combi GreenLine ved at sætte en anden nyhed på højkant i en konkurrence. Du kan nemlig vinde den helt nye Fabia Hatchback GreenLine, der kører helt op til 29,4 km/l, og som kun udleder 89 g CO2/km. Du skal blot prøvekøre en hvilken som helst GreenLine model hos den lokale Škoda-forhandler og svare rigtigt på 3 spørgsmål, så deltager du automatisk i konkurrencen om den nye Fabia Hatchback GreenLine.

Introduktionsprisen for Superb Combi GreenLine Comfort er 319.000 kr.. Denne pris er gældende  til udgangen af marts måned, og du sparer i denne periode 20.000 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.