• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. januar 2011 - Chevrolet

Rentefri Chevrolet Spark

Chevrolet slår igen: Rentefrit lån på Spark og Cruze-diesel 30.000 kr. ned.

Chevrolet tilbyder rentefrie lån til køb af en Spark og nedsætter prisen på Cruze-disel med 163 hk med 30.000 kr. Chevrolet tilbyder rentefrie lån til køb af en Spark og nedsætter prisen på Cruze-disel med 163 hk med 30.000 kr.

Chevrolet
Rentefri Chevrolet Spark
I går satte Hyundai prisen på i10 ned til 84.995 kr., 1.000 kr. lavere end den billigste Chevrolet Spark. Men nu sparker Chevrolet tilbage i den benhårde konkurrence på småbilmarkedet. Det sker med lån til 0 pct. ved køb af en Chevrolet Spark.
2010 var et banebrydende år for Chevrolet. Det kendte bilmærke strøg op på en samlet 7. plads blandt de mest solgte biler i Danmark. Samlet betyder det en vækst på over 400 procent. Helt naturligt er Chevrolet blevet det hurtigst voksende bilmærke på det danske marked.

Vækst skal fortsætte i 2011

”Den udvikling skal fortsætte også i 2011”, erklærer Chevrolets danske direktør, Kenneth Hansen. ”Derfor indleder vi året med flere attraktive tilbud, hvor det mest iøjnefaldende er, at man nu kan få finansieret købet af Chevrolet Spark 1.2 til 0% i rente. Men en kraftig prisnedsættelse på Chevrolet Cruze med klassens stærkeste 163 hestes dieselmotor vil også tiltale mange kunder,” siger Kenneth Hansen.

Kontantrabat på 10.000 kr. i stedet for rentefrit lån
”Chevrolet Spark i den billigste version koster 85.900 kr., men mange kunder ønsker mere udstyr og flere motorkræfter,” fortsætter Kenneth Hansen.
”Det gør prisen på Spark lidt dyrere, og da vi også ved, at kunderne, især i denne prisgruppe, er yderst prisbevidste, vil vi gerne hjælpe en købsbeslutning lidt på vej ved at gøre finansieringen af Chevrolet Spark billigere. Det enkleste er ganske enkelt at tilbyde finansiering via Chevrolet Finans helt rentefrit. Det har vi så valgt at gøre på Spark 1.2 i begge udstyrsvarianter LS og LT. Der er naturligvis også tilbud til alle dem, som ikke ønsker at finansiere sin nye Spark 1.2 – her giver vi 10.000 kr. i kontantrabat.”

Færdigbetalt på bare 4 år

Spark 1.2 LS koster fra 118.995 kr. Finansieringen er fordelt over 48 måneder, der fordres 20 procent i udbetaling og den månedlige ydelse for den nævnte 1.2 LS vil da være kr. 2.344 inkl. levering. Bilen er dermed betalt på bare 4 år, og lægger man oven i det et af de attraktive Chevrolet forsikringstilbud, bliver det en rigtig billig måde at anskaffe ny bil på.
For de penge får man en Chevrolet Spark med en powerfuld 82-hestes benzinmotor. Det er 14 hk mere end 1-liters varianten, selvom 1.2’eren med 20 km/l går ligeså langt på literen. LS udstyret inkluderer bl.a. 14” fælge, tågeforlygter, fjernbetjent centrallås, el-justerbare sidespejle med varme, el-drevne sideruder både for og bag og ikke mindst aircondition. Foruden det i forvejen veludbyggede standardudstyrsniveau der bl.a. omfatter ESP og 6 airbags.
LT udgaven kan også finansieres rentefrit og listeprisen for Chevrolet Spark LT koster fra 134.995 kr. ekskl. levering. Foruden den kraftigere motor inkluderer LT-udstyret bl.a. 15” alufælge, klimaanlæg, baksensor og yderligere 2 højttalere.

Cruze - spar 30.000 kr.

Ikke alle kan klare sig med en bil i Spark-størrelsen. Derfor har Chevrolet valgt, at sænke prisen på den i forvejen prisattraktive store mellemklassesedan, Chevrolet Cruze. Den eksisterer bl.a. i en udgave med en økonomisk og kraftfuld 163-hestes dieselmotor, der med 6 manuelle gear hidtil har kostet 274.995 kroner. Listeprisen for den Cruze-variant, 2.0 VCDi LS, sænkes nu til blot 244.995 kroner - en besparelse på 30.000 kr.

Alufælge og klimaanlæg er standard

Chevrolet Cruze 2.0 VCDi LS kører trods de mange kræfter 17,9 kilometer på en liter dieselolie og slipper ved samme lejlighed kun 149 g CO2 ud i atmosfæren. Derved er den halvårlige grønne afgift begrænset til blot 1.930 kroner, og Cruze VCDi kan selvfølgelig også leveres med en attraktiv Chevrolet-forsikring. Diesel LS-udstyret inkluderer 16” alufælge, klimaanlæg, cruise control, integreret navigation, baksensor, sædevarme, el-drevne sideruder for og bag, læderrat, el-sidespejle med varme og meget mere.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.