• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. januar 2011 - Ford

En weekend-flugtbil

SUV'en Ford Vertrek Concept skal være familiens "weekend-flugtbil".

Ford Vertrek Concept - en weekend-flugtbil. Ford Vertrek Concept - en weekend-flugtbil.

Ford / Bilpriser.dk
Weekend-flugtbil
En weekend-flugtbil. Sådan beskriver Ford Motor Co. selv konceptbilen Ford Vertrek, som netop er blevet præsenteret på North American International Auto Show i Detroit.
Modellen vil, hvis den sættes i produktion, være en afløser for Ford Kuga og Ford Escape, erfarer Bilpriser.dk. Den er en moderne fortolkning af SUV'en - Sports Utility Vehicle - og byder på rummelighed, god bagageplads, god brændstoføkonomi, inspirerende køreegenskaber og høj kvalitet. Det kræves af de moderne forbrugere i USA, Europa og Kina, verdens største bilmarked. Og det er dem, Ford sigter efter med denne model.
Vertrek har plads til 828 liter bagage, og hvis 2. sæderække lægges ned, øges bagagepladsen til 1.879 liter. Under motorhjelmen vil man finde de økonomiske ECO-boost-motorer, startende med 1,6 liters benzinmotoren. I gearkassen vil der være 6 gear.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.