• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. januar 2011 - Kia

Picanto får nye motorer

Forventet verdenspremiere 1. marts i Geneve

KIA Picanto med nye motorer og nyt design kan opleves i Geneve 1. marts 2011. KIA Picanto med nye motorer og nyt design kan opleves i Geneve 1. marts 2011.

KIA
Picanto får nye motorer
KIA-kunderne kommer til at nyde godt af markant reducerede CO2 -emissioner og bedre brændstoføkonomi i næste generation af Picanto, når den nyeste udgave af koncernens hatchback i A-segmentet senere i år kommer til salg i hele verden.

KIA Picanto med ændret design og konstruption
Når den ny Picanto i marts har verdenspremiere på biludstillingen i Geneve, er designet og konstruktionen helt ændret med en styling, som udtrykker soliditet og modenhed.  Den er længere end forgængeren, og akselafstanden er øget, så kabinen i den nye Picanto vil være mere komfortabel, samtidig med at bagagerumskapaciteten er øget med 27 pct. Den ny Picanto tilbydes for første gang både som 3- og 5-dørs og omdefinerer helt sin position som en af de mest konkurrencedygtige biler i verden i bybilernes A-segment.

Vælg selv din motor
Køberne til den ny Picanto vil afhængigt af landet kunne vælge mellem 4 helt nye og super-effektive motorer - 3 udgaver af den 1,0-liters, 3-cylindrede Kappa-motor (benzin, flex fuel og bi-fuel) og en 1,2-liters, 4-cylindret Kappa-benzinmotor.
Motorerne yder mellem 69-85 hk, og det maksimale drejningsmoment er mellem 94-121 Nm.  Udstødningsemissionerne er blevet reduceret markant, så de almindelige versioner i Picanto-modelrækken vil have en CO2-emission mellem 95-105 g/km. Bi-fuel 1,0-liters motoren yder 82 hk og har et drejningsmo-ment på 94 Nm.  Brændstoføkonomien bliver mellem 16,9-23,8 km/l, hvilket bidrager til lave driftsomkost-ninger.

Brændstofbesparende ISG-teknologier
I Europa vil alle versioner være tilgængelige med KIAs brændstofbesparende ISG-teknologier, så emissionerne reduceres til mellem 90-100 g/km - så alle versionerne kan nyde godt af emissionsbaserede afgifts-reduktioner i de lande, hvor det er relevant - og brændstoføkonomien forbedres til 17,9-24,4 km/l.
Motorerne fås afhængigt af land i kombination med enten en 5-trins manuel gearkasse eller en 4-trins automatisk gearkasse.

Konkurrencedygtig nyhed i A-segmentet
Den nye Picanto vil helt sikkert blive en konkurrencedygtig nyhed i A-segmentet.  Foruden de nye supereffektive motorer har den et markant eksteriør, et sofistikeret interiør og masser af komfort og sikkerhedsudstyr som i en større bil - blandt andet LED-kørelys, startknap til motoren og intelligent nøgle, grebsudformede udvendige dørhåndtag og 6 eller 7 airbags afhængigt af land.  Den nye Picanto vil desuden fastholde KIAs ry for at levere stor værdi for pengene.
Næste generation af Picanto har verdenspremiere på KIAs stand (nummer 6441, i hal 6) den 1. marts, som er åbningsdagen for pressen på 2011-udgaven af den internationale biludstilling i Geneve.
 
Hvordan er KIA Picantos totaløkonomi? Læs Småbilanalysen 2011 her

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.