• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. februar 2011 - Honda

Miljøbiler fra Honda

Honda viser ny koncept version af en El bil og en Hybrid på Geneve Motorshow.

CR-Z hybrid er en af de miljøbiler, som Honda udstiller på Geneve Motorshow. CR-Z hybrid er en af de miljøbiler, som Honda udstiller på Geneve Motorshow.

Honda
Line-up af hybridbiler
På Honda standen vil man til Geneve Motorshow finde flere modeller der viser Honda’s nuværende og fremtidige engagement for at reducere miljøpåvirkningen fra Honda’s biler. Viften af miljøbiler der udstilles er stor, lige fra en koncept version af den El-bil EV Concept, som Honda introducerer i USA i 2012, en Plug In Hybrid platform som er integreret i en 4 dørs sedan , Insight hybrid, CR-Z hybrid til Brintbilen FCX Clarity. Den nye Jazz hybrid, som introduceres på det danske marked den 3. april, fuldender dette store line-up af hybridbiler, som Honda vil vise på standen.

EV Concept
Koncept el bilen, der designmæssigt ligger meget tæt op af vores Honda Jazz, lanceres i USA og Japan i 2012 under navnet Fit EV. Koncept bilen har en estimeret rækkevidde på 160km pr. opladning.ørerguidningssystemet som kendes fra Honda CR-Z, med et display der via farver guider føreren til den mest brændstoføkonomiske kørsel, er også at finde. Der udstilles samtidig en prototype af Honda’s lade stander, der viser hvordan fremtidig ladning kan foregå.
 
Plug in Hybrid
Honda løfter sløret for deres Plug in Hybrid system, som er integreret i en 4 dørs sedan model. Plug In Hybridsystemet forventes at blive lanceret i USA i 2012, det vides dog ikke i hvilken model endnu. Plug In Hybridsystemet skifter kontinuerligt mellem El motoren, Benzin- & El- motor i sammenspil og benzin motoren udelukkende som drivkraft. Batteriet oplades også via den bremseenergi som skabes.

Jazz Hybrid
Det er første gang at man ser denne (parallel) hydrid teknologi integreret i en bil til B-segmentet. Honda har i udviklingen af Jazz Hybrid versionen været ekstra opmærksomme på, at denne integrering ikke gik ud over den høje anvendelighed og store fleksibilitet, som kunderne sætter pris på ved jazz’en. De ”magiske” bagsæder er hermed også bevaret. IMA (intergrated Motor Assist) systemet er identisk med opbygningen fra Insight og CR-Z og ligeledes med en ydelse på 14 Hk. Drivlinen i Jazz Hybrid bliver en 1,3 liters benzin motor kombineret med elmotoren på 14 hk og med en trinløs CVT gearkasse. Det integrede IMA system kombineret med CVT gearkassen gør, at Jazz hybrid kun udleder 104 g/km CO2, hvilket er det laveste udslip blandt biler med automatgear i hele B-segmentet.

Accord Facelift
Den nye faceliftede version af Accord vil også være at finde på Honda standen med ændringer af for kofanger, front grill, lygter mm. Ligeledes udstilles en 180hk diesel Type S version, som indeholder yderligere styling i form af skørter og 18” alufælge samt en anden kabine. Den faceliftede Accord forventes at være på det danske marked fra Maj måned.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.