• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. marts 2011 - BMW

BMW leases nu til 2.950 kr.

Rekordlave priser med BMW Black & White Edition.

BMW 1-serie kan privatleases til 2.950 kr. BMW 1-serie kan privatleases til 2.950 kr.

BMW
Undgå sprængt feriebudget
En kampagne fra BMW sætter ny prisrekord. Aldrig har det været mere attraktivt at privatlease en BMW. Og med priser helt ned til 2.950 kroner om måneden, så er det muligt at køre foråret i møde i en BMW uden at sprænge sommerferiebudgettet.

Sort eller hvidt
Valget er sort eller hvidt. Hvis man siger ja til en BMW 1-serie eller en BMW 3-serie i sort eller hvid, så kan man i en begrænset periode få udvalgte BMW modeller fyldt med udstyr til en yderst fordelagtig leasingpris. Kampagnen hedder Black & White Edition og kan lige nu fås hos landets autoriserede BMW forhandlere.

Op til 24,4 km/l
Med både BMW 1-serien og BMW 3-serien nyder man godt af BMW’s EfficientDynamics teknologi, hvor man på den ene side får en bil med potent motor, baghjulstræk og helt unikke køreegenskaber, og på den anden side samtidig får en bil, der kører op til 24,4 kilometer på literen.

Få styr på bilbudgettet
Med BMW PrivatLeasing får du en finansiering, der fuldt ud lever op til bilens kvaliteter. Du kan se frem til en lav, månedlig ydelse og får samtidig 100 % styr på bilbudgettet fra start til slut, uden ubehagelige overraskelser.

Overvejer du privatleasing så se leasingoversigten her
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.