• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. marts 2011 - Toyota

Toyota Verso-S præsenteres

Verdenspremiere den 9-10. april.

Prøvekør den nye Toyota Verso-S d. 9-10. april. Prøvekør den nye Toyota Verso-S d. 9-10. april.

Toyota 

Toyotas nyeste skud på bilstammen Toyota Verso-S har danmarkspremiere i weekenden 9.-10. april hos alle landets autoriserede Toyota-forhandlere. Verso-S, der er en såkaldt mini-MPV (Multi Purpose Vehicle – en bil til mange formål), bygger videre på de mange positive værdier, som den populære Toyota Yaris Verso stod for – bare i en endnu mere fleksibel udgave.

Verso-S bygger videre på Toyota Yaris
Med introduktionen af Verso-S er Toyota tilbage i den bilklasse, som den japanske bilgigant selv var med til at introducere i 1999. ”Vi ved, at rigtig mange Yaris Verso-ejere har efterspurgt en kompetent erstatning for deres efterhånden mangeårige bil. Derfor er det en stor glæde, at vi nu kan tilbyde Verso-S med et skarpt design, en imponerende rummelighed trods længden på under fire meter og ikke mindst med klassens mest miljørigtige motor,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.


Få en prøvetur i Toyota Verso-S
Toyota Verso-S kan fås med en 1.33 liters benzinmotor med 99 hestekræfter, der gennemsnitligt kører 18,2 km/l med manuelt gear og endnu længere med automatisk CVT-gear. 

Toyota Verso-S koster fra 199.995 kr. og kan både ses og prøves hos autoriserede Toyota-forhandlere over hele landet, når dørene bliver slået op til åbent hus og familiedage i weekenden 9.-10. april. Her byder Toyota også på en masse andre spændende tilbud – bl.a. to yderligere rummelige familiebiler i form af Toyota Avensis og Toyota Verso – begge spækket 2 med attraktivt ekstraudstyr. Ved køb af en ny bil tilbyder Toyota endda en ekstra lav rente fra kun 2,95 procent.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.