• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. maj 2011 - KIA

Kia opgraderer Soul

Forventes at komme til Danmark i efteråret.

KIA SOUL MY 2012 forventes til Danmark i efteråret. KIA SOUL MY 2012 forventes til Danmark i efteråret.

Kia 

Succesen Soul er blevet fintunet til 2012 med en lang række forbedringer af teknologi og drivlinje, så den nu har flere kræfter og bedre brændstofeffektivitet.

"Efter blot 2 modelår har vi givet 2012‐udgaven af Soul en markant opgradering af ydelse, udseende og brændstoføkonomi, så den ikoniske bil udgør den perfekte pakke for kunder, der gerne vil have noget, der er lidt anderledes", fortæller Michael Sprague fra KIA.

"Soul har altid skilt sig ud fra mængden, og den har skaffet nye kunder til KIA mærket og positioneret koncernen til en række rekordstore succeser. Med stigende brændstofpriser giver denne opgradering endnu mere stil og køreglæde, mens brændstoføkonomien reduceres med 10%".

Interesseret i privatleasing? Find aktuelle tilbud via leasingoversigten
 
Flere kræfter, lavere brændstofforbrug
Modelår 2012 af Soul sætter fokus på køreglæde med markant flere hestekræfter, nye 6‐ trins gearkasser og en forbedret brændstoføkonomi. En ny 1,6‐liters GDI‐motor yder 135 hk (11 % mere end den tidligere motor).

Købere, der vil have endnu flere hestekræfter kan nyde godt af en ny 2,0‐liters, 4‐cylindret motor med enten 6‐trins manuel gearkasse eller 6‐ trins automatisk gearkasse – avanceret teknologi, som er sjælden i dette segment. Denne motor, som yder 160 hk (13 % flere hestekræfter end den tidligere motor) og et drejningsmoment på 194 Nm er standard i Soul+‐, Soul!‐ og Soul sport‐modellerne.
 
Mere stil og raffinement
Foruden opgraderingen af Souls præstationer i 2012‐udgaven har den nye model også været genstand for en række markante designmæssige forbedringer. Udvendigt er Soul blevet frisket op med nye projektorforlygter med LED‐dagskørelys, en nydesignet motorhjelm og nye for‐ og bagskærme.

Nye, moderne LED‐baglygter forbedrer Soul's unikke design, mens bilens samlede formgivning er blevet tilpasset, så Soul nu har en mere glat og strømlinet silhuet.

Søg brugt Kia Soul i bilbasen på Bilpriser.dk

Rummelig, topmoderne kabine
Soul byder personerne i bilen velkommen med en mere hightech, futuristisk kabine i 2012 – med en generøs blanding af teknologier, som giver fremragende værdi for pengene. Soul modtog i 2010 prisen Ward’s AutoWorld “Grooviest Interior”, og i 2012‐modellen vil personerne i bilen opleve ægte komfort i den rummelige kabine. Nyhederne i 2012 omfatter et førsteklasses Infinity‐audiosystem, der fås som ekstraudstyr til Soul+‐modellerne og er standard i Soul! og Soul sport‐modellerne og giver en mere koncentreret lydoplevelse.
 
En anden nyhed i 2012 er UVO powered by Microsoft® – et håndfrit kommunikations‐ og infotainmentsystem. Desuden fås en Premium‐udstyrspakke, der blandt andet omfatter komfortudstyr som varme i forsæderne, læderindtræk, automatisk klimaanlæg og navigationssystem.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.