• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. juni 2011 - Toyota

Toyota hjælper miljøet

Toyota sponsor for affaldsindsamling.

Grethe Høyer blev vinderen af Toyota Auris HSD. Grethe Høyer blev vinderen af Toyota Auris HSD.

Toyota

Toyota satte en miljørigtig hypridbil på højkant, da Danmarks Naturfredningsforenings
landsindsamling af affald i april gik i gang.

Vinderen blev Grete Høyer, som deltog i affaldsindsamlingen for 3. gang, som hun betegner som en rigtig god sag.

Overdragelsen af Toyota Auris HSD foregik hos Toyota-forhandleren Louis Lund A/S i Esbjerg. Her kunne salgsleder Hans Jørgen Larsen overrække den vestjyske vinder en stor buket blomster samt nøglen til hybridbilen, som Grete Høyer altså kan nyde tilværelsen i bag rattet de næste tre måneder.

Rekordår for affaldsindsamlingen
Landsindsamlingen af affald blev i år et rekordår på alle måder. Ikke nok med at der blev indsamlet rekord meget affald med 191 tons og rekord mange dåser med over 215.000 dåser.
Der deltog også et rekord stort antal indsamlere i form af 91.000 personer – hvoraf de 66.000 var børn fra skoler og institutioner.

Toyota sponsor for indsamlingen
Toyota Danmark A/S var sponsor for indsamlingen, og Toyota-forhandlerne bakkede ligeledes op om den gode sag.
 
I ugerne op til indsamlingen kunne man således gratis hente praktiske lommeaskebægre hos Toyota-forhandlere over hele landet. Et af de særlige fokusområder i år var nemlig de mange cigaretskodder, der bliver smidt alle mulige steder udenfor. Flere forhandlere lånte derudover varebiler og trailere ud, så indsamlerne kunne køre det indsamlede affald væk, ligesom nogle forhandlere også sørgede for mad og drikke til de mange indsamlere.

”Det er rigtig glædeligt, at så mange bakkede op om den gode sag og meldte sig som indsamlere. Formålet med at sætte en miljørigtig hybridbil på højkant var at tiltrække endnu flere deltagere til affaldsindsamlingen, og det ser jo ud til at være lykkedes,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.