• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juni 2011 - Peugeot

Loyalitetsklub hos Peugeot

Nyt koncept til loyale kunder.

Ny loyalitetsklub for Peugeot-ejere. Ny loyalitetsklub for Peugeot-ejere.

Peugeot 
 
Peugeot har som de eneste i bilbranchen skabt et komplet loyalitetskoncept, der introduceres for at belønne de mange loyale Peugeot-ejere, der kører deres bil til service på et autoriseret Peugeot-værksted.
 
V.I.Peugeot til alle Peugeot-ejere
 V.I.Peugeot er en kundestatus for de Peugeot-ejere, der passer på deres Peugeot. Man bliver automatisk V.I.Peugeot-kunde, når man køber en Peugeot hos sin forhandler, uanset om den er ny eller brugt.
 
For at opretholde sin V.I.Peugeot-status skal man blot overholde den almindelige rettidige service på et autoriseret Peugeot- værksted eller have en Peugeot Service- og reparationsaftale.

Ekstra service  og flere fordele
Samtidig med lanceringen af V.I.Peugeot-konceptet har Peugeot samlet alle sine services og koncepter under én paraply for at gøre alle fordelene ved at være loyal Peugeot-ejer mere synlige og overskuelige for kunderne. Som V.I.Peugeot-kunde bliver man bl.a. dækket ind under Peugeot Tryghed. Det betyder, at  privilegier som Peugeot Motorgaranti, Peugeot Assistance (de første to år) karrosserikontrol, Gratis Synstjek og fri lejebil ved kaskoskade er en selvfølge.

Herudover er det gratis at få skiftet viskeblade og udvendige pærer, og som V.I.Peugeot-kunde er det også gratis at få repareret et stenslag i forruden. 

Med V.I.Peugeot-status vil man også opleve en række andre fordele. Der er mulighed for at købe særlige plejepakker, hvor man får rabat på en masse forskellige plejeydelser.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.