• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. juli 2011 - NISSAN

Seneste salgstal fra Nissan

Nissan bedst sælgende japanske mærke

Qashqai bidrager til væksten hos Nissan. Qashqai bidrager til væksten hos Nissan.

NISSAN 
 
Nissan har netop offentliggjort sine europæiske salgstal, som viser en stigning på 8% i forhold til sidste år. Der er tale om et stærkt salg på tværs af modelrækkerne.

Qashqai, Juke og Murano sælger godt
For kalenderåret til dato nåede Nissans salg i Europa op på 351.668 biler, hvilket især skyldes de mere og mere populære crossover-modeller Qashqai, Juke og Murano. De fleste modeller har oplevet en stigning i salget i forhold til sidste år og har dermed bidraget til en europæisk markedsandel i juni på 3,4 % (3,1 % i 2010).

Salg af NV200-varebil steget med 29%
Den prisbelønnede NV200-varebil, som bygges i Barcelona, fortsætter med at bidrage markant med mere end 1.570 solgte eksemplarer i juni – en stigning på 29 % i forhold til sidste år.

Samtidig opnåede den helt nye supermini Micra en stigning på 11 % i forhold til juni 2010. 

Ny Micra snart på vejene
For at give kunderne endnu mere at vælge imellem har Nissan netop præsenteret en ny version af Micra for de europæiske medier ved en event i Berlin. Den nye Micra DIG-S er udstyret med en 3-cylindret, kompressor-trykladet 1,2-liters benzinmotor, der kun udleder 95 g CO2 pr. km. Det gør den til en af de reneste benzinmotorer i verden i dag, uden at der er gået på kompromis med præstationerne. Salget af Micra DIG-S i Europa starter til september.

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.