• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. juli 2011 - Ford

Ford sænker leasingpris

Ford Focus koster nu 2.395,- om måneden.

Ford har sænket leasingpriserne på Ford Focus. Ford har sænket leasingpriserne på Ford Focus.

Ford 

Ford sænker leasing-prisen på ny Ford Focus. 2.395 kr. om måneden gør ny Ford Focus til et af de bedste tilbud på en ny familiebil.
 
Flere priser til Ford Focus
Den nye Ford Focus har allerede tiltrukket sig masser af opmærksomhed blandt bilentusiaster og motorjournalister i hele Europa, først og fremmest fordi den nye Focus byder på en række markante teknologiske nyskabelser, men også fordi den, som den første bil uden for luksus-segmentet, er blevet belønnet med to specialpriser af Euro NCAP.

Den nye Focus opnåede særlig anerkendelse for sikkerhedssystemerne Active City Stop og Lane Keeping Aid. Ford Focus opnåede desuden de maksimale fem stjerner i crash-testen, herunder den højest mulige score for børne-sikkerhed, både ved frontal- og side-kollisioner. 

Leasingpriser for Ford Focus 
Det aktuelle leasing-tilbud gælder en 5-dørs Ford Focus Trend med 1,6 TiVCT-benzinmotor med 105 hk og 5-trins manuel gearkasse.
 
Leasingaftalen indbefatter fuld service og mulighed for tilvalg af en attraktiv forsikring, dækaftale og brændstofkort. Aftalen løber over 36 måneder og er baseret på 15.000 kørte kilometer om året.

Førstegangsydelsen er 29.250 kroner. Der vil være rig mulighed for at se, føle og testkøre den nye Ford Focus, når Ford-forhandlere over hele landet holder åbent hus i weekenden den 27.-28. august

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.