• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. august 2011 - LeasingBørsen.dk

Find de bedste leasingtilbud

LeasingBørsen.dk skaber et unikt overblik over leasing.

LeasingBørsen.dk er på kort tid blevet Danmarks største udvalg indenfor leasingbiler. LeasingBørsen.dk er på kort tid blevet Danmarks største udvalg indenfor leasingbiler.

LeasingBørsen.dk

Leasingboom i 2010
Danskerne har for alvor taget leasing til sig, når der står ny bil på menuen. Et sandt leasingboom gjorde 2010 til det 6.-bedste år for salget af biler, viser tal fra De Danske Bilimportører. Den positive tendens er fortsat ind i 2011, hvor leasing stadig er meget populært. Nu bliver det nemmere for de danske bilkøbere at få overblik over leasingmarkedet i Danmark. Det sørger LeasingBørsen.dk for. Den nye leasingportal samler nemlig markedet for leasede biler, så man kun behøver lede et sted.

"Vi givet et overblik, som ikke tidligere har været i Danmark, hvor der ikke har været transparens på leasingmarkedet for biler. Det giver de danske bilkunder helt nye muligheder for at finde de bedste leasingtilbud uden besvær", forklarer Mark Korsgaard Fenger, som er chef for salgsafdelingen på LeasingBørsen.dk.

Interesseret i leasing? Besøg leasingoversigten på Bilpriser.dk

Danmarks største leasingportal
Portalen har kun været i luften siden februar, men den har allerede nu Danmarks største udvalg af leasingbiler. Det skyldes, at bilbranchen har taget godt imod det nye initiativ.

"Vores udvalg er stort og strækker sig over langt de fleste mærker og alle prisklasser. Vi har aftaler med alt fra Volkswagen til Jaguar, så vi kan tilbyde billig leasing på en Citroën C1  samt en aftale på de virkelig store drengedrømme som Mercedes SLS AMG", siger Mark Korsgaard Fenger. Han understreger, at portalen beskæftiger sig med både nyleasing, releasing og leasing af brugte biler.

Samarbejder med Fleggaard Leasing
En af portalens samarbejdspartnere er Fleggaard Leasing, der har specialiseret sig i leasing brugte biler.

"Vi har en klar formodning om, at LeasingBørsen.dk kan være med til fremme vores salg af leasingaftaler samt skabe et tæt kontakt til vores målgruppe", forklarer Morten Nielsen, der er salgschef hos Fleggaard Privatleasing.

Det sønderjyske bilfirma står for en stor del af de brugte biler, man kan finde på LeasingBørsen,dk. Den ny leasingportal har ikke et leasingselskab i ryggen, men er en uafhængig part af markedet, som udelukkende vil gøre leasing mere tilgængelig i Danmark.

Leasingoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.