• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. august 2011 - Nissan

Prøv en Nissan LEAF

Danskerne kan nu prøvekøre verden bedste bil.

LEAF-turen kommer til at omfatte prøvekørsler og præsentationer af  World Car of the Year 2011 i hjertet af København i perioden fra den 26. august til den 1. september. LEAF-turen kommer til at omfatte prøvekørsler og præsentationer af World Car of the Year 2011 i hjertet af København i perioden fra den 26. august til den 1. september.

Nissan

Prisvindende familiebil

Elbilsevent: Som en del af Nissans Skandinaviske LEAF-tur præsenteres den 100 % eldrevne LEAF for offentligheden i København fra den 26. august til den 1. september. Det er danskernes første mulighed for at opleve og køre i den prisvindende familiebil Nissan LEAF.

Åben for alle
LEAF turen er åben for alle, og der gøres opmærksom på LEAF-turens ankomst til København med forskellige kampagner rundt om i byen. "Vi er meget stolte af endelig at kunne præsentere Nissan LEAF for den danske befolkning. Det er en mulighed for familier og venner til at se og endda prøvekøre en bil, der er blevet rost til skyerne af medier og bilorganisationer over hele verden", udtaler Taina Erkkilä, som er kommunikationsdirektør hos Nissan Nordic Europe.

Booking af testkørsel
Testkørsel af Nissan LEAF bookes gennem Facebook via dette link: http://www.facebook.com/NissanDanmark?sk=app_231754343527067

Første elbil med fem Euro NCAP stjerner
Nissan LEAF er en kompakt, 5-personers familiebil, nul-emissions-bil, der har masser af udstyr som fx aircondition, navigationssystem, parkeringskamera, stik til lynopladning og en innovativ smartphone-opkobling. Nissan LEAF har modtaget adskillige priser som både årets bil i Europa årets bil i verden 2011, og det er den første elbil, der har opnået fem stjerner i Euro NCAP-kollisionstesten.

 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.